27.9.2010

Reisien poltetta


Viikonlopun viettoon lähdin juoksumaton ja pumpin kautta. Huolimatta kesätauosta ja sen jälkeen vain muutaman kerran käyneenä BodyPumpista, palasin talven painoihin jalkakyykystä. Yläkropan treenissä menin vielä jonkin verran pienemmillä painoilla ja varsin hauistreenin tein huomattavasti talvea pienemmillä painoilla. Pientä huolenaihetta nostatti vasemman polven vihlaus jalkakyykyssä. Polven rikkinäinen kierukka tuntuu ottaneen nokkiinsa jostain. Toivottavasti kuitenkin normalisoituu eikä turvotus lisäänny yhtään lisää. Lihakset tuntuivat olevan ok perjantain treenistä.

Kauniista, lähes kesäisestä, säästä huolimatta pidin lauantaina lepopäivän. Alustavasti olin ajatellut kevyttä sauvakävelyä, mutta turvotuksen tunne polvessa piti mut poissa kaikesta liikunnasta. Aikaa olisikin ollut vasta myöhään iltapäivällä. Lupasin nuoremmalle tyttärelle toimia autonkuljettajana hänelle ja hänen kavereilleen heidän mennessä saattamaan ystäväänsä viimeiseen lepoon. Vainajan vanhemmille suuri kiitos, että olivat kyenneet ja jaksaneet oman syvän surunsa keskellä ottaa huomioon nämä nuoret ja järjestää hautajaiset niin, että nuoret pääsivät viimeisen kerran hyvästelemään ystävänsä.

Vanhempi tytär oli samaan aikaa katsastelemassa autoa itselleen. Kaksi viikkoa täysi-ikäisyyteen! Mihin nämä 18 vuotta ovat vierähtäneet!

Sunnuntain vietin liikunnan parissa. Olimme sopineet treenikaverin kanssa yhteisestä pyöräilylenkistä sunnuntaina. Ei mitään kovaa vaan puhdas 2-3 tunnin pk-treeni. Treeni lähti hyvin käyntiin ja sää oli huomattavasti parempi kuin mitä olin odottanut. Alkumatkasta tuuli oli mukavasti selän takana ja meno oli juuri mitä pitikin. Kahden tunnin kohdalla, reisissä alkoi painaa perjantain pumppi.Pidimme lyhyen tauon, jonka jälkeen reidet tuntuivat todella tönköiltä. Perjantai pump painoi reisissä. Onneksi olimme jo ylittäneet puolen välin. Reisien polte ei helpottanut vaan paheni sellaisiin mittoihin, etten edes muista vastaavaa poltetta jaloissa. Samalla loppumatkan vauhti tippui. Harmitti aivan vietävästi! 

Vanhempi tytär oli palannut auton tsekkailureissusta. Paria autoa olivat käyneet isän kanssa katsomassa, joista toista olivat käyneet jo eilenkin käyneet koeajamassa. Suullinen soppari oli omasta autosta tehty ja kaupat tekivät illalla. Nyt tyttärellä on auto, mutta ei vielä ikää eikä ajokorttia :). Mutta pitihän tyttökin päästä koeajamaan oma autonsa. Tällä kertaa hiekkakenttä sai toimia koeajopaikkana. Viikonlopun aikana autokuume on vaihtunut polttavaksi haluksi päästä ajamaan. Kuinkahan malttaa tyttö nukkua ensi yönä vai vahtiiko/ihaileeko hän ikkunasta omaisuuttaan.

Viikko päättyi keskusteluun valmentajan kanssa sekä kevyeen ja lämmittelevään pumpiin ennen syvävenyttelyä. Reidet tuli venyteltyä kahdesti ;). Valmentaja ei mitenkään ollut ihmeissään reisien polttelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)