23.9.2010

Mäkivetoja pimeässä syysillassa


Eilen piti juosta 75 min sisältäen 4 min mäkivetoja. No joo, mun lenkistä tuli lopulta 105 min 4min mäkivedoilla. Arvioihin hiukan väärin matkan pituuden. Tavoiteltu mäki, jossa voi vetää 4 min vetoja, on aika lähellä joten kiersin vähän pidemmältä mäen alle. Tällaista sattuu ja vielä kun tuo ilmanhaltiatar säästi mut sateelta, sain nauttia uskomattoman ihanasta säästä. Taisi olla ensimmäinen kerta viikkoon, kun lenkin aikana sade ei kastele mua. 

Juoksu tuntui huomattavasti paremmalta kuin tiistaina, jolloin jalat olivat raskaat eikä keventyneet koko lenkin aikana. Samalla tuli testattua uutta teknillistä kerrastoa, joka toimi mielettömän hyvin juoksuvaatteiden alla. Ovat nimensä mukaisesti teknilliset.

Eilen juostessa kaupungin laitamalle vetämään mäkivetoja, mietin jälleen kerran – mikä saa ihmisen juoksemaan yksin pimeässä syysillassa. Joo, hyvä olo totta kai, mutta kun tuohon lisää juosta sama mäki neljään kertaan ylös ja hölkötellä se alas. Niin alkaa jo puolihullukin miettiä sen mielekkyyttä. Onneksi aivan rauhassa sai mennä, ainoastaan autoilijoita liikkui tuolla puolen kaupunkia siihen aikaan. 

Kotiin päästyä tarkistin polarista vauhdit ja sykkeet. Ensimmäinen mäkiveto tuntuikin raskaimmalta, mutta lenkin aikana mietin sen johtuneen siitä, että takana oli 40 min lenkki ilman palautusta. Polarin mukaan se oli kovin, toinen ja kolmas olivat hitaimmat vedot ja viimeinen oli hiukan ensimmäistä hitaampi. Tarkoitus oli vetää kaikki vedot VK-alueella ja se toteutui. Muuten lenkki meni peruskestävyystreeninä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)