22.9.2010

Myllyn pyöräily, 2010

Raisio-Askainen-Nousiainen- Lieto-Raisio. Sää oli suosiollisempi kuin ennusteet antoivat ymmärtää. Vastatuulta oli ja sade kasteli loppumatkasta. Lenkin aikana ei yllätyksiä. Tällä kertaa kaurapuuro odotti 60 km kohdalla. Hyvä tankkaus ja matka jatkui.

Matkan aikana ehdimme nimeämään erään porukan intervalliporukaksi kun välillä ohittavat meidät vauhdilla ja sitten heidän vauhtinsa hiljeni ja me vuorollamme ohitimme heidät.

Loppumatkasta selkiä alkoi olemaan edessämme. Jokainen edellä menevä porukka oli mulle välietappi. Ja voitte uskoa, että nautin tilanteesta päästä heidän ohitseen.

Viimeiset 20 km tulimme kivaan vauhtiin. Pyörittäminen onnistui mallikkaasti, mutta ylämäkiosuuksille ei vääntöä riittänyt. Loppumatkalla saavutimme intervallitiimin ja jopa ohitimme, mutta viimeisessä jyrkemmässä mäessä muutama heistä paineli ohitse. Ja taas oli tavoite silmien edessä. Treenikaverini yllytti ottamaan porukan kiinni. Loput voitte arvata.

Porukka saatiin kiinni ja viimeiset kilometrit tulimme samassa porukassa. Maaliviivan lähestyessä porukka alkoi keskustella kuka ylittää maaliviivan ensimmäisenä. Joku porukasta ratkaisi päivän suurimman ongelman. Naiset edelle vaikka heikoilla jäille.

Vettä satoi, porukka laittoi fillareita autoon sateenvarjojen alla. Me? Fillarit autoon, kenkien vaihto ja juoksemaan.

Myönnettävä on, että jalat olivat kuin pölkyt ja raskaalta tuntui. Sinnikyys kuitenkin taisi saada palkintonsa, kun aivan viimeisessä alamäessä alkoi juoksu tuntumaan hiukan irtonaisemmalta.

Saunan ja suihkun jälkeen maistui hernekeitto ja sämpylä.

Hyvä fiilis Raisiossa ja reitillä. Meidän kohdalle ei sattunut turhia & vaarallisia ohituksia, eikä kukaan halunnut väkisin tulla treenikaverini ja mun väliin. Kaikin puolin hyvä reissu.

Kiitos jälleen kerran treenikaverille! Ilman häntä olisin tätä kokemusta köyhempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)