22.9.2010

Treenikausi avattu

Edelliset viikot ovat olleet palauttelua, pientä irrottelua, tankkausta ja rykäisy. Tuota rundia vedettiin lähes kuukausi, joka päättyi palauttavaan treeniviikkoon: hierontaa, vesijuoksua, 2xuintia, bodypump, kevyt 30 min juoksu ja sauvakävelyä.

Maanantaina olo alkoi olla kuin kiinni pidettävällä koiralla. Teki mieli päästä treenaamaan, nostaa jopa sykkeitä tai tehdä pitkää treeniä.Kahvitreffit hyvän ystävän kanssa helpotti kummasti oloa.

Tiistaina valmentajalta tuli uusi ohjelma. Yes! Nyt päästiin asiaan!
Eilen kävin juoksemassa 45 min, joka sisälsi pk-vauhtista juoksua sekä 6x100m kiihdyttäen. Vesisadekkaan ei häirinnyt, nautin juoksulenkistä raikkaassa säässä.Kiihdytykset eivät välttämättä onnistuneet aivan kuten olisi pitänyt, mutta jonkin verran onnistuin kasvattamaan nopeutta.

Heti juoksun perään siirryin uima-altaalle. Vielä eilen päivällä olin sitä mieltä, että Kuopion masters-kisat saavat jäädä mun osalta. Miehet kuitenkin onnistuivat puhumaan mut ympäri. Nyt vaan miettimään mitä lajeja lähtisi kokeilemaan. Lyhyillä matkoilla on paljon osallistujia, jonka vuoksi pitkät matkat kiinnostuvat. Olisihan se "hienoa" tulla mitali kaulassa SM -kisoista. Ei kukaan kysele osallistujien lukumäärää ;).

Treeneissä eräs kaveri kyseli, olenko osallistunut triathlonkisaan. Tähän väliin on mainittava epäselvyyksien välttämiseksi, että tiistaisin käyn paikallisen uimaseuran treeneissä, jossa kaverit ovat puhtaasti uimareita. Vastasin rehellisesti ja sain kommentiksi, että tavoitehan on täyden matkan triathlon? Hän jatkoi; fillaroinnin aikana pystyy kuitenkin lepäämään, niin eihän se maraton siten olisi paha. Ai ei vai! Koetin sanoa, että kyllä se 90km fillarointia ja ½ maraton on yhdistelmänä aika kova pala, ainakin mulle. Mutta sain sellaisen vähän oudon katseen. Siis turha jatkaa keskustelua aiheesta, parempi haastaa kaveri osallistumaan Joroisiin ensi kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)