20.2.2012

Kevyt viikko päättyi yhdistelmätreeniin


Viime viikko oli kevyt, joskaan treenimäärä ei jäänyt kovinkaan alhaiseksi, mutta kaikki treenit olivat puhtaita PK-tason treenejä. 

Sunnuntaina treenisuunnitelmat vaihtuivat kolmesti. Ohjelman mukaan olisi pitänyt mennä juoksemaan 75 minuutiksi ja sen jälkeen uimaan 45 min. Ilma ei millään tavalla houkutellut ulos. Lisäksi kiukuttelin oman kylän uintimahdollisuuksista. Pieni halli, jossa ei ole yhtään rataa varattu nopeille kuntouimareille. Oma motivaationi lähteä oman kylän uimahalliin talvisin on todella huono. Sen muutaman kerran, kun olen päässyt uimaan radalle, on rata otettu hyppääjien käyttöön kesken oman treenini. Halli on äärimmäisen kompakti. Kuusi rataa, joista kaksi keskimmäistä rataa suljetaan hyppytornin ollessa auki. Näin ollen toiselle puolelle jää kaksi rataa (ilman rataköyttä) kuntouimareille, jossa tulee uida kiertäen. Ja toiselle puolelle jää kaksi rataa vesijuoksijoille ja yleiseen käyttöön. Jos hyppytorni ei ole käytössä, niin keskimmäiset radat ovat uintiseurojen käytössä. Näiden pohdintojen jälkeen jätin uinnin suosiolla väliin. Haluaisin löytää sopivan ryhmän, jossa olisi valmentaja.  Päästä treenaamaan ryhmässä, jossa joudun oikeasti uimaan eri vauhdeilla. Omatoimisen uimisen heikkoutena on juuri vauhdin puuttuminen. Asia alkoi harmittaa sen verran, että googletin mastersuintiryhmiä. Eräs uintiseura sai sähköpostini ja katsotaan onko heidän ryhmissä tilaa vielä yhdessä uimarille. Sunnuntain uintivuoro hiukan tuntuu absurdilta. Sunnuntaiaamuna klo 8 pitäisi olla uimahallissa. 

Seuraava idea oli lähteä juosten salille ja mennä CXworks:n hakemaan keskivartalon lihaksia. Lunta satoi ja ajatus siitä, että salin jälkeen pukisin märät vaatteet päälle, ei kuulostanut ollenkaan houkuttelevalta. Parin viestin jälkeen tuli lopullinen suunnitelma.

Treenikaveriakaan ei keli houkutellut hiihtämään ja juoksemaan. Minulla oli suunnitelmissa saada tehtyä pk-treenin lisäksi salitreeniä, joten teimme suunnitelman yhdistää nämä kaksi: alkuverra juoksumatolla, salitreeni, spindesaliin pyörittelemään, jonka jälkeen vielä 30 min juoksua matolla. Tuolla yhdistelmällä saimme hiukan yli kahden tunnin erinomaisen pk-treenin aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)