16.7.2016

Miten toipuminen on lähtenyt käyntiin?

Omasta mielestäni toipuminen on lähtenyt käyntiin hyvin, ellei jopa erinomaisesti. Tässä luettelomaisesti mihin kehoni on kyennyt ensimmäisten päivien aikana.

* Tiistaina päästyäni kotiin ulkoilin sen verran, että sain raitista ilmaa.

* Keskiviikkona tein kävelylenkin koiran kanssa. Myöhemmin illalla väsähdin aivan kesken juttelua tajuamatta mitä tapahtui sillä tuohon väsymykseen liittyä ilman lievää pääkipua, ärtymystä, haluaa päästä pitkäkseen.

* Torstaina tein hiukan pidemmän lenkin koiran kanssa sykemittarin kanssa, koska halusin varmistua syketason pysyvän PKI-alueella eikä yhtään korkeammalla. Kesken lenkin tuli vaan sellainen olo, että nyt vois istahtaa. Istahdin juurikon päälle ihastelemaan metsää. Illemmalla väsähdin samalla tavalla kuin keskiviikkona, mutta tajusin tilanteen. Ennen väsähtämistä tunsin jälleen lievää pääkipua ja ärtymystä. En jäänyt ihmettelemään, vaan menin heti lepäämäään raittiiseen ulkoilmaan. Päänsärky ja väsymys väistyivät.

* Perjantaina olin shoppailemassa - ei pitänyt mennä, mutta kun kävin muutenkin asioilla, niin jalat veivät kauppakeskukseen  - ja kesken shoppailun oli vaan mentävä välillä istumaan ja katselemaan ihmisiä. Koiran kanssa lyhyt lenkki löntystellen. Muuten lepoa.

* Lauantaina vetkuttelin kaksi tuntia ennen kuin pääsin pyörän päälle. 'Pelkäsin' miltä pyörän päällä tuntuu. Ilmeisesti viikon takainen pyörälenkki nousi mieleen. Lopulta pääsin ja pyörittelin 20 min pitäen sykkeen PKI-alueella = palauttavaa. Heti kun meni yli 120, tiputin joko vastusta tai kierroksia.


Päivän aikana käytiin kyläilemässä. Päivän aikana ei tullut yhtään väsymyspuuskaa. Pari lyhyttä kävelyä koiran kanssa yllättäen itseni kävelemästä normaalilla kävelyvauhdilla. Ei ollut puskemista eikä yrittämistä, vaan vauhti oli palannut normaalitasolle täysin luonnollisesti. Tässähän ei kohta enää pääse kävelemään sandaalit/korkokengät jalassa.

Mukavasti jo liikettä saatu aikaiseksi, mutta 100% kehon ehdoilla. Lukuunottamatta noita muutamia väsämyksiä, olo on pirteä ja 100%sti kivuton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)