20.4.2014

Pääsiäinen pyörän päällä

Kelit ovat kyllä olleet kohdillaan pääsiäisen aikana eikä sisällä ole juuri tullut viihdyttyä. Perjantaista sunnuntaihin pyöräily- ja juoksutunteja kerääntynyt lähes 11!  Ja mikä ihaninta, fiilis on erinomainen. Mielii vaan takaisin maantielle eikä juoksukaan tunnu takkuiselta. Ei ole kipuja, ei ole väsymystä! Elämän pieniä iloja.

Tänään olin sitten treenikaverini ja treenattavani kanssa PK-pyörälenkillä. Ajattiin Sääksistä Lepsämän kautta Klaukkalaan ja sieltä Palojoen kautta takaisin Sääksiin. Reitti oli mukavan vaihtelevaa ja matkaa kerääntyi reilu 60km. Treenattavalleni tämä oli hänen pisin pyörälenkki. Aivan mahtava veto häneltä!


Pyöräilyn jälkeen ohjelmass oli jalkojen avaaminen kevyellä juoksulla. Treenattavani kyllä myönsi miettineensä pyörälenkin lopulla, että jos vaikka jättäisi juoksun väliin. Hyvinhän tuo juoksu meni meiltä molemmilta. 

Treenikaverini vaihtoi juoksun kameran taakse. Tässä me näytämme millä fiiliksellä meilläpäin treenataan:

kuva by Veli-Matti Järveläinen
Ja mainion treenin jälkeen kunnon tuuletukset kuuluvat asiaan:

kuva by Veli-Matti Järveläinen

Yksi asia, joka on mun mielestä ylitse muiden kesässä ja triathlonin harrastamisessa. Hyvän treenin jälkeen päästä virkistävään veteen. Tästä mä pidän:

kuva by Veli-Matti Järveläinen
Sunnuntain kunniaksi kesän ensimmäiset jäätelöt:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)