1.4.2014

Maantiepyöräilykausi polkaistu käyntiin

Viikonloppun aikana tuli kulutettu maantietä niin pyörällä kuin autolla. Nimittäin viikonloppuna oli toinen tiivis viikonloppu Vierumäellä 2-tason trivalmentajaopinnoissa.


Mielenkiintoisia keskusteluita, mutta mieleenpainuvinta taisi kuitenkin olla lauantain juoksumallennustehtävä. Analysointiin eri huippujuoksijoiden juoksutyylejä, jonka jälkeen lähdettiin itse kokeilemaan neljää eri tyyliä. Vetäjä pyöritti juoksupätkää läppäriltä ja tovin katsottuamme ilman yhtään kommenttia, lähdimme kukin omia aikojamme tunnustelemaan miltä tyylit tuntuivat ja mikä niissä on meidän mielestä hyvää ja mistä liikevoima saadaan. Koska itseltäni oli viikon juoksuvedot tekemättä, juoksin kullakin tyylillä kilsan ja välissä vähän vähemmän ;). Välillä siis pitää olla luova ja yhdistää asioita.

Lauantai-illaksi saatiin järjestettyä meille uintimahdollisuus, jonka totta kai hyödynsin. Sain myös puhuttua kurssilta uimavalmentajan katsomaan mistä ihmeestä mun hyppivä uintityyli voisi johtua. Monihan siihen on kiinnittänyt huomiota ja antanut hyviä neuvoja, joiden avulla olen saanut monia asioita korjattua, mutta edelleen hypin vedessä.

Niinhän siinä sitten kävi, että kellunnasta sitä meikäläinen lähti rakentamaan uintiin. Sain hyviä vinkkejä, joita tulen oikeasti harjoittelemaan kun taas altaaseen menen - tänään todennäköisesti :).

Sunnuntaina olikin jo sitten kiire kotiin, sillä mua odotti 2h pyörälenkki. Koko viikon treenit ovat menneet hyvin ja fiilis oli todella korkealla. Eikä hyvät fiilikset mihinkään kadonneet pyörän päälle päästyä.


Sää suosi, kiire ei ollut mihinkään. Niinpä annoin jalkojen rullata ja nautin happirikkaasta ilmasta pienen suodattimen läpi ;). Tämän näköisenä olen nyt muutamat lenkit mennä viipottanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)