8.4.2014

Viikonloppuna pyöräilyä leiritunnelmissa

Perinteinen HyPyn kevätleiri pyörähti triathleettien osanta käyntiin perjantaina triathlonjaoston kokouksella. Paikalla oli kiitettävän paljon sekä vanhoja konkareita että lajin pariin vasta tulleita. Jos sama kehitys jatkuu emme enää mahdu samaan tilaan.

Triathlonjaoston kokouksen jälkeen suuntasin uimahallille, jossa pian huomasin olevan kahdestaan yhden valmennettavani kanssa. Niinpä päätimme hyödyntää tämän mahtavan tilaisuuden ja teimme tekniikkaharjoitteita.

Lauantaiaamuna olimme sopineet osan porukan kanssa pyörälenkistä, kun taas toiset menivät tekemään vaihtoharjoitusta. Itseltäni meinasi pyörälenkki peruuntua jo ihan alkumatkasta. Nimittäin aamulla huomasin takarenkaan olevan tyhjä. Laitoin kaverilleni viestin, että nyt jää lenkki väliin. Tekstiviestiini sain vastauksen, että tule tänne ja katsotaan mitä voidaan tehdä.

Sisä- ja ulkorenkaat vaihdettiin ja lähdin tyytyväisenä kohti Märkiötä. Matkalla pyörän rengas räjähti. Päästyäni Märkiöön kodin kautta, sillä kypärä oli jäänyt kotiin :(, oli porukka lähes valmis siirtymään Rajamäen uimahallille, josta pyörälenkki oli tarkoitus alkaa. Muutaman lisämutkan kautta kaveri laittoi oman kisakiekon pyörääni. Ja porukka odotti mua vaikka olinkin muutamaan kertaan sanonut, että tulen  perässä. Kiitos porukalle!
Ja pientä kisailua hymyillen:


Ja vähän vähemmällä hymyllä:

Lauantaille mahtui vielä uintia. Suurin osa halusi uintiaan kuvattavan, mä halusin vaan tehdä rauhallisen  hyvän uinnin keskittyen tekniikkaan. Ja sellaisen sitten teinkin. Voimaa ja nopeutta.

Illalla oli sitten sauna ja mahdollisuus pulahtaa veteen. Vilukissana jätin uinnin väliin tyytyen kastelemaan jalkani vedessä ja kulkemalla paljain jaloin hiekassa.

Triathlonleirillä puhalsi myös uudet tuulet. Naisten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti ja joukossa on muutama oikea helmi organisoimaan asioita. Niinpä nämä tehomimmit olivat ottaneet lauantai-illan juoma- ja ruokavastaavien tehtävät.


No ehkä meillä oli muutakin pyödässä kuin näitä porkkanoita ;).

Juomana oli:

Eikä tämä porukka kovin ihmeellistä tarvitse kyetäkseen vääntämään huumoria ja nauramaan vatsa kippurassa toista tuntia. Pullarit riitti tällä kertaa lauantai-illan vitsin kohteeksi.

Puolen yön jälkeen kotiuduin autolla. Sunnuntaille oli luvattu sadetta enkä saanut itseäni oikein kammettua liikkeelle. Porukka oli lähtenyt tekemään pitkän rauhallisen lenkin ja itse suuntasin vastaavan lenkin tutuille poluille.

Paikoittain oli lunta ja jäätä:


Tutut portaatkin löytyivät talven jälkeen:


Aivan mahtava lauantai loistavassa porukassa ja sunnuntaina erinomainen pk-lenkki:


2 kommenttia:

 1. Terse! Tosi hyvän ja pirteen näköiset noi sun mustavalkoiset juoksukuteet tossa alimmaisessa kuvassa. Jotenkin tyylikkäät, sopii hyvin sulle.

  Ookko tykännyt noista näppyläkengännauhoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana!

   Näppyläkengännauhat kuuluu mun must-have -listalle ;)

   Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)