18.4.2014

Chebici ja Vesa Rauttu

Chebicini koki päivityksen tällä viikolla. Olen pari kesää kuolannut aika-ajopyörää, mutta Vesa ei ole suostunut mulle sellaista myymää viitaten sen olevan rrahan tuhlausta näillä mun vauhdeilla. Toiseksi pyöräni on tehty mittatilaustyönä mulle vuonna 2009. 

Jälleen tänä keväänä olen kuolannut aika-ajopyörää kuin mies uutta prätkää. Ja itseasiassa mulle oli jo tilattu Spezialised SHIV Elite 105, musta-valkoinen aika-ajopyörä. Tilauksen tein tammikuussa, maaliskuussa kävin kyselemässä pyörän perään ja yllätyksekseni sain kuulla, että tilaus on tehty huomattavasti kalliimmasta pyörästä, kun tilattua mallia ei enää löytynyt XS-koossa. Nyt ollaan huhtikuun puolessa välissä enkä ole edelleenkään kuullut mitään pyörästä saatikka, että minulla se olisi alla.

Viime viikolla kävin jälleen Chebici -liikkeessä Järvenpäässä muissa asioissa, kun jälleen kerran keskustelu siirtyi aika-ajapyöriin. Kerroin Vesalle myös lisenssinumerollani tilatun pyörän kohtalosta. 

Tämän viikon maanantaina kävin jälleen Vesan luona jarrukahvan vuoksi. Nyt Vesa teki mulle tarjouksen uudesta rungosta. Katossa oli yksi saman kokoinen runko kuin mitä mun pyörässä on. 
Tarjous oli hyvä, joten en hylännyt sitä siltä istumalta. 

Keskiviikkona kävin kertomassa, että en voi kieltäytyä tarjouksesta. Samalla reissulle pyöräni jäi Järvenpäähän, kun Vesa kertoi saavansa pyörän mulle takaisin ennen Pääsiäistä. Eli seuraavaksi päiväksi. Olen aina saanut nopeaa ja ammattimaista palvelua Chebic -liikkeestä, mutta tämä kyllä ylitti kaikki odotukseni. Olin nimittäin ehdottamassa rungon vaihtoa muutaman viikon päähän, jolloin olen Berliinissä.

Entinen pyöräni purettuna:Päivitetty versio Chebicistäni.Pääsiäisenä lähden keräämään kilometrejä tälle rungolle.5 kommenttia:

 1. Tuo on samanlainen runko (ilmeisesti) kuin millä Tommi ja muut chebici-tiimiläiset ajoivat 2011 ja 2012. Eli tuollaisella rungolla on voitettu mm. 2011 kortteliSM ja 2012 maantieSM :)
  Ja vesa on ehdottomaati huippu ja paras, mitä pyörien valintaan tai muuhun tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuon suuntaista Vesa vähän vinkkasi, että ihan huippu pyörän saan alleni. Samalla näytti kuvia Chebici-tiimiläisten SM-mitalikuvista, että samaan joukkoon vaan ;).

   Mutta mistä mä saisin ne pyöräilijän reidet, jolla pyörittää pyörää :)?

   Poista
  2. ihan nätti ja näpsäkkä pyörä ;)

   Poista
 2. Alumiinirunko vaihtui nyt hiilikuituiseen? Hyvä päivitys tuokin :)

  Hyvin säädetyllä ja mitoille sopivalla maantiepyörälläkin pääsee kovaa, jopa kovempaa mitä huonosti sopivalla aika-ajopyörällä. Ja jos lisää vauhtia haluat tuohon nykyiseen kalustoon, niin aika-ajokypärä on testien mukaan hyvä lisä, eikä maksa niin paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiilikuiturunkoiseen tuli päivitettyä. Runko on saman kokoinen, kun mun edellinen, joka oli tehty mittatilaustyönä, joten mitat ovat kohdillaan. Säädötkin ovat Vesan käsialaa. En lähde noita muuttelemaan, kun en kuitenkaan niistä mitään ymmärrä.

   Aika-ajakypärä - uuden mallisin - voisin jopa hankkiakin. Mutta mistä saisin ne huippu pyöräiljän reidet, joilla oikeasti on merkitystä ;)?

   Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)