29.4.2013

I'm training for.......

Mutta miten tällä viikolla? Yksi erinomainen spindetunti, 5 km uintitreeni - siis yksi uintitreeni, yksi vk-juoksutreeni, yksi lihaskuntotreeni sekä kaksi pyöräily-juoksu -yhdistelmätreeniä sekä kaksi lepopäivää. Yhteensä treenitunteja kertyi 12. 
Tämän päivän juoksureitti suuntasi ulkoilureiteille, jotka vielä pari viikkoa sitten olivat lumenpeitossa. Enää vain muutamassa kohtaa oli lunta, muuten reitit olivat kuivia.Aivan loistavaa! Olen jo ehtinyt kaivata pitkiä juoksulenkkejä metsässä. Eikä tuo karvakorva ollut ollenkaan pahoillaan päästyään juoksemaan vapaana.Harmi, etten onnistunut samaan parampaa kuvaa. Kun mä pysähdyn, niin Khali pysähtyy myös. Mutta vauhtia riitti, mutta vaaratilanteita ei. Ainoastaan kerran multa ja hiekka lensi niin kovin, että meinasin saada kiven silmääni.

Mutta on sen kanssa vaan aivan mahtava mennä tuolla metsän siimeksessä. Vastaan saa tulla vaikka millainen koira, niin tää meidän nelitassu tulee mun rinnalla ohitse. Ei silllä taida jäädä turhia energioita räyhätä ohikulkijoille.

Seuraava yhteinen pitkä lenkkimme suuntaa rappusille.

 Viikonlopun aikana ehdittiin siivota takapiha ja kaivamaan varastosta iso pahvilaatikko, joka sisälsi viime syksynä ostamamme oleskeluryhmän ulkotiloihin.

Muistin sohvaryhmän olevan huomattavasi pienempi, mutta onneksi muistin väärin. Ainoastaan pöytä on turhan matala. Viime syksynä käydessämme katsomassa tätä ryhmää, muistan hyvin kuinka onnettomalta tämä meidän ostama ryhmä näytti niiden isojen ryhmien rinnalla. Onneksi ei ostettu yhtään isompaa ryhmää. Nämä sopivat meidän pihalle.

Takataskussa on muutaman toteuttavissa oleva idea pihalle. Varsinkin tähän oleskelualueelle. Katsotaan minä vuonna ne toteutuvat, mutta suunnitelmat ovat jo kirkkaana mielessäni. Mieskin on jo ne hyväksynyt, nyt ei tarvitse kuin toteuttaa ne.

Viikonloppuna myös "kokkasin". Tein yhtä mun ehdottamasti kaikkien aikojen favoriteruokaani enkä tämän ruuan kanssa voi edes epäonnistua. Kiitos Jamie Oliver ja puolen tunnin ateriat; parsaa, minitomaatteja, valkosipulin kynsi tai kaksi, sitruunan mehua. Kaikki kasariin, kansi päälle. 30 min jälkeen ruoka on valmis.


Lisäksi chili-oliiviöljyssä paistettua tofua ja kurpitsansiemeniä:

Maistuis varmaan sullekin ;)

2 kommenttia:

  1. Tällaisen paatuneen lihansyöjänkin mielestä näyttää aika herkulliselta. Pitää varmaan kokeilla joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. parsa-tomaattiruoka sopii esim broilerin kanssa. Kokeile ihmeessä.

      Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)