1.8.2012

Heinäkuun treenit

Viime kuun treenien tuntimäärä on lähellä samaa kuin kesäkuussa. Huolimatta valmistautumisesta Joroisiin ja palautumisesta kisasta. Suurin osa treeneistä oli onnistuneita lukuunottamatta pyöräilyn jälkeen olevia juoksuja. Vielä seitsemän päivää ennen Joroista vatsaongelmat vaivasivat. Näin ollen jouduin keskeyttämään yhdistelmätreenejä kovien vatsakipujen vuoksi. Viikkoa ennen itse kisaa onnistuin tekemään ensimmäisen onnistuneen yhdistelmätreenin.

Samaisena viikonloppuna tutustuin uimarannalla paikallisen pyöräilyseuran triathlonjaoston aktiivijäseniin. Sillä seuraamuksella, että olen nyt myös tuon seuran jäsen :). Odotan innolla tulevan peruskuntokauden yhteistreenejä. Ainakin spindeä ja juoksulenkkejä on tiedosssa. Tänään olisi yhteinen sprinttiharjoitus, jonka jälkeen olisi mahdollisuus saunaan. Olen vaan ehtinyt  varamaan muuta menoa tälle illalle. Hiukan harmittaa!

Lähes yksistään maantiepyöräilyyn keskittyvä harjoitellu piti aloittaa Joroisten jälkeen, mutta uusien suunitelmien vuoksi harjoitusohjelma on keskittynyt edelleen triathloniin. Tour de Helsinkiin mennään siis triathlon harjoittelulla enkä todellakaan lähde edes havittelemaan parin vuoden takaisen ajan alittamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)