15.1.2012

VK-juoksutreeni

Kroppa on tottunut ilmeisen koviin treeneihin, kun eilinen treeni juoksumatolla ei sitten kuitenkaan tuntunut missään muuten kuin hetkellisesti. Tai sitten tein sen liian hitailla nopeuksilla vaikka sykkeet kyllä nousivat.

Aerobisenkynnyksen jälkeen sykkeet nousivat vauhtia nostattamatta. Vasta anakynnykselllä pystyin nostamaan vauhtia, mutta missään vaiheessa ei juoksu tuntunut vaikealta. Treenikaverin totesi anakynnyksellä juostessa, että tuntuu jo pahalta. Mulla ei tuntunut missään vaiheessa pahalta. Päinvastoin jäi "nälkä". Laittoi miettimään kuntotestin tekemistä juoksumatolla. Jotenkin tuntuu, että sykerajat ovat saattaneet muuttua.

Treenikaverin ja minun juoksuvauhdit eroavat toisistaan melkoisesti, joten hän päätti lämmitellä mua pidempää, jotta saisimme treenimme päättymään lähes yhtä aikaa. Viimeisen kilsan aikana hän "ohitti" mut  ja tuli "maaliin" 400 m aikaisemmin.

Tunnin juoksun jälkeen olo oli, että tähänkö tämä loppu. Olisi voinut juosta pidempään tai tehdä vielä jotain. Alun perin olin suunnitellut tekeväni ylä- ja keskivartalotreenin juoksun jälkeen, mutta jäin juttelemaan treenikaverini kanssa juoksun jälkeen. Sen verran vilu tuli, että sauna tuntui paremmalta vaihtoehdolta.

Tänään pitkä PK-lenkki ulkona. Vaihtoehtona on lähteä juoksemaan kahden miehen kanssa tai sitten yksin. Miesten aikataulu ei ole täysin ihanteellinen omalle aikataululle. Toiseksi en yhtään tiedä kuinka kovaa toinen heistä juoksee ja tänään on oikeasti puhdas PK-juoksu, ei kynnyksellä juoksemista. Toisaalta toista en ole nähnyt reiluun vuoteen, joten olisi mukava vaihtaa kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)