14.1.2012

Kevyt treeniviikko alkaa olla lopuillaan

Kulunut viikko on ollut treenien osalta kevytty. Aivan kuten oli suunniteltukin. Kevyt viikko tuli kuin tilauksesta. Toisaalta kroppa kaipasi lepoa, mutta sen lisäksi meillä sattui ikävä tilanne viikolla. Alueella, jossa asumme on tehty useita asuntoryöstöjä keskelleä kirkasta päivää. Valitettavasti emme jääneet paitsi alueella kulkevien varkaiden yrityksestä tulla vierailulle ilman avaimia. Onneksi jäi vain yritykseksi, mutta yrityksen vuoksi ulko-ovi meni uusiksi ja joudumme pitämäään vahtivuoroja kotona siihen asti kunnes uusi ovi on asennettu.

Kiitollinen olen hälytysjärjestelmästä joka meille asennettiin vuosi sitten. Todennäköisesti varkkaat näkivät tarrat ja päättivät jättää asuntomme rauhaan. Lisäksi yöt saa nukkua rauhassa tietäen, ettei kukaan pääse sisälle ilman etteikö hälytysjärjestelmä lähtisi käyntiin. Kiitollinen olen myös siitä, ettei ole tämän kylmempää. Pahvit eivät oiken tahdo pitää kylmää ilmaa ulkopuolella.

 Perjantaina oven piti tulla ja olimme sopineet, että koska minulla on paljon palavereita, menen toimistolla päiväksi. Päivä oli hektinen ja aikaa meni vaihtaessa neukkarista neukkariin. Paljon helpompaa on istua yhdessä paikassa ja vaihtaa ainoastaan palaverin id-numeroa. Päivän jälkeen olin yllättävän väsynyt ja sain tehdä todellakin henkistä työtä itseni kanssa, jotta pääsin hallille. Monia hyviä syitä ehdin kehittelemään kotimatkalla ja suunnittelemaan uintia lauantaille. Usein käyn kaupassa vasta treenien jälkeen, eilen kauppareissunkin tein ennen treeniä. Vielä kaupan parkkipaikalla olin varma, että menen suoraan kotiin. Vasta risteyksessä, jossa piti päättää käännänkö auton nokan kohti kohtia vai vastakkaiseen suuntaan kohti uimahallia, tein päätöksen. Menen halille vaikka verramaan ja harjoittelemaan vaparin tekniikkaa.

Viikolla olin netistä löytänyt erilaisia uintiohjelmia, joista muutaman kopioin itselleni. Valitsin ohjelman, jota en ole koskaan aikaisemmin uinut. Ohjelma osoittautu oikein sopivaksi tälläiseen fiilikseen.
Verra 3x 300Vu vauhti nousee jokaisen 300m jälkeen
800 m Vu seuraavasti: 3x (100m käsivetoja, 4x25m Vu) + 1x(100m käsivetoja, 100m Vu reippaasti)
200m sekauintia (Sku)
4x50m potkuja (vu, su, ru, vu)
4x100 Sku ilman lepoja
Verra 200

Ja kiitos sille kanssauimarille, joka olit samalla radalla. Oli mukava uida ihmisen kanssa, jolla oli hallietiketti hallussa. Kumpikin osasi antaa toiselle tilaa uida vaikka vauhtimme olivat kovin erilaisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)