24.1.2012

Pedikyyrin lopputulos

Urheilu on kivaa, mutta aina sen seuraukset eivät ole kaunista katseltavaa.

Toki olen ollut tietoinen, että varpaankynnet vioittuivat jälleen kerran viime kesänä ja erityisesti isovarpaan kynsi Espoon rantamaratonille. Eivät ne kynnet erikoisen pitkät olleet, mutta liian pitkät puolikkaan juoksemiseen. Tähän mennessä olen voinut peittää vioittuneet kynnet kauniilla lakalla. 

Enää en voi peitellä rumia varpaankynsiäni. Eilen tehdessäni pedikyyriä yllätyksekseni huomasin, että isovarpaan kynsi oli irti. Hetkeä myöhemmin viereisen varpaan kynnestä tein vastaavan havainnon. Irronneiden kynsien alle on ehtinyt kasvamaan hyvän matkaa uutta kynttä, mutta siitä huolimatta ;(. Olin jo ollut siinä toivossa, etteivät kynnet irtoaisi. 

Tämän näköisillä varpailla on ilkeä kulkea paljon jaloin ja kaipaan kauniin värisiä varpaitani. Kuvassa varpaat näyttävät hurjemmilta kuin miltä luonnossa. Toivottavasti kynnet kasvavat nopeasti. Tiedän – kasvuprosessi on hidas.

Hiukan aralta isovarvas tuntuu. Saas nähdä miten juokseminen ja spinde onnistuvat tänään.

1 kommentti:

  1. Mulla kans lähti muistaakseni yksi varpaankynsi yhden puolikkaan maratonin jäljiltä. Se oli kaikinpuolin aika rankka rutistus, sää oli kauhean painostava ja musta tuntui, että turposin lenkin aikana aika mellevästi, ainakin sormet oli ihan nakit ja yht´äkkiä juoksukengätkin tuntuivat pieniltä :o siitä seurauksena oli mustuneita varpaankynsiä ja rakkoja jaloissa. Sitä edeltävä puolikas taas ei tuottanut miltään osin tuskaa, se oli helppoa heinän tekoa. Niin se vaan voi joskus yllättää :D

    VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)