1.11.2010

Tekniikkakuvauksien antia

Lauantaina suuntasin valmennusporukan yhteistreeneihin Lahteen. Ohjelmassa oli juoksutekniikka ja uintia. Yskä kiusasi edelleen, mutta koska kyseessä oli tekniikkaharjoituksia eikä kovaa treeniä, päätin osallistua treeneihin.

Kokoonnuimme Saksalan uimahallilla, josta kevyesti juosten matkasimme urheilukentälle tekemään tekniikkaharjoitteita. Kaikki harjoitteet olivat sellaisia, joita voi helposti tehdä joko urheilukentällä tai lenkkipolulla. Tarvitaan ainoastaan viitseliäisyyttä niiden toteuttamiseen viikoittain. Harjoitteiden jälkeen valmentaja kuvasi jokaisen juoksun.

Mielenkiintoista oli havaita kuinka helposti lantio lähtee laskemaan. Suurempaa pomppivaa liikettä ei havaittu kameralla, mutta yläkroppa hiukan liian pystyssä. Positiivinen palaute kaiken kaikkiaan.

Taustani perusteella uinnin pitäisi olla minulle kaikkein helpoin ja teknillisesti se laji, jossa ei pitäisi olla ongelmia. Videointi kuitenkin kertoi karusti, että uintitekniikkani on täysin kateissa. Uskallan väittää, ettei uintini ole koskaan ollut näin kamalaa kuin mitä se on nyt. Todennäköisesti avovesiuinti on sotkenut tekniikkaani. Kesäisin olen järvessä käynyt polskuttelemassa, mutta matkauintia ei ole harrastanut aikaisemmin. Oli syy mikä tahansa, niin uintini on täysin katastrofi. Haluan saada takaisin entisen uintitekniikan, jossa oli virheitä, mutta sentäs se näytti uinnilta. 

Marraskuu aloitetaan uudella treeniohjelmalla ja toivottavasti tässä kuussa saan vedettyä jokaisen treenin ohjelman mukaisesti. Lokakuuhun mahtui synttäreitä, tilaisuuksia ja flunssaa, joiden vuoksi lähes jokaiseen viikkoon sujahti joku poikkeus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)