25.11.2010

Asenne ratkaisee!

Eilen pähkäilin pitkään lähteäkö salille vai ulos? Salille lähtö tarkoittaa auton kaivamista lumesta, johon kuuluu aikaa. Lisäksi ajaa viereiseen "kylään". Salin jälkeen taas auton esille kaivaminen. Ulos juoksemiseen tarvitaan kunnon varusteet ja treeniaika on ainoastaan 45 min. Eipä tarvitse kummoista laskupäätä olla laskiessa, että jo salille pääsy ja takaisin kotiin ottaa saman ajan kuin ulkona juokseminen.

Lähdin aika myöhään, joten lumisade oli jo laantunut. Alkumatkasta vaatteita oli liikaa, mutta puolen välin jälkeen siirryin metsäteiltä kaduille, samalla tuuli yltyi. Mukavasti se viilensi ;). Teiden pinnat vaihtele täysin kuivista pehmeään lumeen. Noiden väliin mahtui äärimmäisen liukkaita kohtia.

Loppumatka taittui suurimmaksi osaksi pehmeässä lumessa, tuiskussa. Oli pakko saada korviin musiikkia, joka antoi lisää potkua. Pienen pieni nousu lumipyryä vasten pehmeässä lumessa nosti mieleen, ilmeisesti jonkun Rocky-leffan, jossa Stallone treenaa Siperiassa. Niin kivaa oli juokseminen sillä hetkellä.

Oikeasti olin tyytyväinen, että lähdin hölköttelemään ulos. Sain raitista ilmaa ja jalkakäytävillä oli hyvin tilaa. Attitude counts!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)