10.2.2014

Ihanaa, maanantaina on lepopäivä!

Sunnuntain pitkän treenin aikana ehdin jo ajatuksissani mennä seuraavaan viikkoon ja maanantaihin. Jaloissa tuntui, että treenattu on viikon aikana ja vaikka tasaisen väliajoin otin energiaa, niin energiavajettakin taisi siitä huolimatta syntyä. Olin nimittäin vielä kaupassakin melko uupunut, joka näykyi mm. siinä, että tuli valittua kärryihin erittäin energiatiheetä ruokaa, joka valmistuisi nopeasti. Hyvää oli ja onneksi tajusin syödä normi annoksen enkä kaikkea valmistamaani. No, jälkkäriksi meni KANELIKIERRE eikä rahkaa marjoilla. Jos olisi tajunnut kuinka paljon energiaa tuossa yhdessä kanelikierteessä on, olisin jättänyt sen väliin. Mutta hyvää se oli ;). Tänään on kyllä kaikki maistunut hyvältä. Jopa ihan puhdas kraanavesi.

Viikko siis päättyi pitkään PK-treeniin ja alunperin olin suunnitellut mukavan rentoa juoksua koiran kanssa ulkona. Kuitenkin jo aamuinen ulkoilu koiran kanssa osoitti, ettei juoksulenkistä tulisi mitään. Jäätä, vettä ja sohjoa. En kokenut mitenkään mielekkääksi ja fiksusti lähteä juoksemaan tuollaiseen keliin.

Pakkasin pyörän ja trainerin autoon suuntana kuntosali. Sunnuntaipäivät ovat siellä hiljaisia, joten en uskonut - kuten ei ollutkaan - pyörän viemisestä salille olevan mitään haittaa. Wattbike on siellä, mutta halusin varmistaa, että saan tehtyä juuri sellaisen treenin kuin halusin, sillä Wattbiket ovat suosittuja kaikkien salilla kävijöiden keskuudessa. Viemällä oman pyörän, pystyin varmistamaan ettei tule odotteluita eikä tarvitse siirtää tavaroita pyörän vierestä.


Pyörän päältä juoksumatolle ja takaisin pyörän päälle ja sitä rataa. Tätä kun jatkoin aikani, niin ihmetystä sain aikaiseksi niiden muutaman salilla olevan keskuudessa. No, hullun mainneen olen varmaankin jo saanut aikaa sitten, joten mitäpä tuosta. Korvissa kaikui Apulannan biisi: "Ravistettava ennen käyttöä"..
Minussa on ongelma,
jokin virhe ohjelmoinnissa
Puutteita koodissa
…..
tuntuu että tekijät unohti otsaan kirjoittaa
ravistettava ennen käyttöä.


Tuolta todellakin tuntui aina välillä. Eilen latasin uutta musiikkia koneeseen, onnistuen hävittämään edellisen soittolistan biisit. Joten nyt mulla on täysin uusi "soittolista". Soittolistallani on huomattava määrä sellaisia biisejä, joita en kyllä muuten kuuntelisi, mutta toimivat treenatessa erittäin hyvin.

Treeni jatkoi torstain teemaa eli korvien välien treenaamista. Mieli teki keventää, mutta enpä antanut itselleni siihen mahdollisuutta. Viimeisellä kierroksella oikeasti jaloissa tuntui kuluneen viikon treenit, mutta ttuolle tunteelle viittasin kintaalla. Sillä kyllä mä tiesin, että kyse ei ole kunnon puutteesta vaan ihan jostain muusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)