22.1.2013

Triathlonkoulun avajaiset ja kauden vaihtajaiset

Viime viikonloppuna triathlonkoululaiset kokoontuivat Märkiön leirikeskukseen tutustumaan toisiinsa ja koulun vetäjiin. Erityisen ilahtunut olin sukupuoli- ja ikäjakautumasta. Naisia ja miehiä on yhtä paljon ja ikähaarukka on parikymppisestä aina ikämiehiin asti. Neljä vuotta sitten olin innokas triathlonkoululainen ja porukan ainoa nainen eikä ikähaarukka ollut ollenkaan näin laaja. Mielenkiinnolla odotan ensimmäistä yhteisuintitreeniä. Ehdin jo alustamaan, että tekniikkapainoitteisesti aloitetaaan ja tekniikkaharjoittelu tulee kulkemaan punaisena lankana koko triathlonkoulun ajan. Hyvän vaikutelman taisivat saada musta, kun saavuin paikalla niukasti ennen aloittamista hiukset märkinä ;).

Perjantai-ilta jatkui triahtlonharjoitteluluennolla by Antti Hagqvist. Hyvää ja osuvaa tietoa tuli harjoitusmääristä, niiden ajankohdista sekä laadusta. Unohtamatta riittävää lepoa ja uneen vaikuttavia asioita. Vaikka luennon kohderyhmä oli aloittelevat triathlonistit, sain itse hyvää muistutusta asioista ja vähän uuttakin tietoa. Ytimekäs kooste tuosta lähes kahden tunnin luennosta: keep it simple and less is more! "Less in more" ei toteutunut itselläni menneellä viikolla.

Lauantaina seura palkitse viime vuoden ansiokkaat junnut ja vähän vanhemmat pyörälijät. Muutaman triathlonistikin sai mainetta ja kunniaa viime vuoden tuloksien ja aktiivisuuden perusteella. Itselleni mahtui 2x2 tunnin treenit lauantaille.

Oma viikonloppu alkoi ja päättyi juoksumatolla. Perjantaina tein vetoja ennen siirtymistäni Märkiöön ja sunnuntai-iltana palauttelin spinden jälkeen sisätiloissa. Koko viikon treenimäärä nousi melko päättömäksi, mutta leiriviikolla yleensä treenimäärät ovat korkeita eikä tämä viikonloppu ollut poikkeus:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)