22.11.2011

Vauhtia "pururadalla" ja altaassa

Vatsaoireet jatkuvat, joskin pientä helpotusta on havaittavissa. Toivottavasti syömisten kirjaaminen auttaa löytämään syyt näihin vaivoihin. Koetan pitää huolta, että syön oikeassa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa. Olisihan se kiva päästä treenaamaan ilman vaivoja. Tuntuu siltä kuin yhdestä vaivasta on selvitty, ilmenee jotain uutta. Onneksi ongelmat ovat oikeasti pieniä.

Laiskuuttani ja hölmöyttäni en saanut varattua autolla ajoissa huoltoaikaa. Nyt olen ilman autoa, sillä ilman jarrupaloja ei ole mitään syytä vaihtaa talvirenkaita alle. Niinpä se nököttää tuossa pihalla vielä muutamia päiviä. Onneksi kuitenkin sain ajan perjantaille, niin huoltoon kuin talvirenkaiden vaihtoon, jotta ei tarvitse perua viikonlopun menoja. Koska en kulje autolla, niin viime aikoina olen sitten juossut salille tai uimahalliin. Ei yhtään hölmömpi tapa. Joskin tiedän, että luovun tästä tavasta melko nopeasti saatuani auton alle.

Juoksu hallille reppu selässä oli oivaa alkuverryttelyä vauhtikestävyysjuoksulle. Arviolta heitin juostut kilometrit. En ole pitkään aikaan juossut uimahallin viereisellä "pururadalla" ja olin jo unohtanut SEN ylämäen. Se on edelleen jyrkkä, joten kiivetä sain, jotta pääsin mäen päälle. Viimeinen kilometri lyheni 500m ajanpuutteen vuoksi. Jos olisin tiennyt, ettei porukka ole altaalla tasan klo 19, olisin juossut tuon viimeisen kilometrin loppuun asti. Hiukan harmitti, sillä juoksu tuntui hyvältä jaloissa ja kulki ihan mukavasti. Vatsa vaan oli toista mieltä vauhdikkaammasta menosta. Ei nyt sattunut mihinkään, mutta erittäin inhottava tunne oli vatsassa. 

Tänään siis treenattiin yhdessä mitä-seuraavaksi -metodilla. Muutaman hyvän sarjan teimme, jollaisia tulen varmaan tekemään jatkossakin. Tässä loistava sarja 6x125 Vu (100m matkavauhtia + 25 m reipasta). Sanna piti vauhtia yllä ja sain todellakin tehdä töitä pysyäkseni hänen vauhdissa. En todellakaan pidä tuollaista vauhtia uidessani matkaa. En olisi yhtään harmissani, jos Sannan innostuisi uimaan kanssani useammin vastaavia sarjoja.  Vaikka vauhtia olikin, niin sen verran pitkiä olivat meidän levot, että välillä palelin altaan reunalla. Jatkossa tulen pitämään repussani pitkää uintiohjelmaa, silllä valmentaja ei välttämättä ole aina paikalla. Nyt aikaa kulutettiin liian paljon aikaa päädyissä - seurustellen ja pohtien mitä seuraavaksi uitaisiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)