27.11.2011

Lumettomat rinteet Himoksella


Pikkujoulukausi avattu Apulannan konsertilla.  Pakko myöntää, että hyvän show:n vetivät vaikka Apulannan musiikki – muutamaa kappaletta lukuun ottamatta – ei kuulu musiikkivalintoihini. Aamuun asti se jälleen meni ja aamupala nro 1 syötiin puoli viiden aikaan aamulla. Sen verran monta tuntia tuli biletettyä, että nälkä oli päästyämme takaisin mökille.

Kymmenen aikaa aamulla heräsin: tip-tap-tip…… -lauluun. Naisenergiaa valloillaan. Iltapäivällä muu porukka suuntasi laavulle paistamaan makkaraa, minä laitoin juoksukengät jalkaa ja lähden juoksemaan. Alkoholi ja urheilu eivät kuulu yhteen, joten mainittakoon tässä vaiheessa että biletys onnistuu selvin päin, jopa pikkujoulu aikana. 

Reilun tunnin lenkin tein. Alaspäin meno oli leppoista. Osittain tiellä oli mustaa jäätä, joten melko varovasti joutui tulemaan jyrkemmän kohdan. Takaisin päin tullessa valitsin rinteen huoltotien jalkakäytävän ja ajotien sijasta. Huoltotie vei suoraan laavulle, jossa muu poppoo oli makkaranpaistossa.

Alhaalta asti tultu.....

Eikä nuosu siihen päättynyt vaan jatkuu ja jatkuu vielä mutkan takaanta.

Lenkin jälkeen pyykkiä:
Sunnuntaina olisi ollut kahden tunnin uintitreeni, mutta kaksi huonosti nukuttua yötä takana ja reilun 12 tunnin treeniviikko + usean tunnin bilettäminen verottavat kyllä sen verran, että päätin jättää treenit väliin tältä päivältä. Treenitön päivä sai uuden käänteen ja lopulta sunnuntai-iltaan tuli spindetunti ja puoli tuntia juoksua juoksumatolla.
Tältä näyttää laskettelurinteet marraskuulla lopulla:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)