17.1.2011

Super Saturday!


 Viikon saldoksi kertyi 13h 45 min, joka koostuu uinnista, juoksusta, spindestä, hiihdosta, bodypumpista, bodycombatista, salitreenistä ja syvävenyttelystä.   

Viikolla oli pientä haastetta toteuttaa valmentajan treeniohjelmaa. Pitkiä päiviä, jolloin tunneille ei ehtinyt. Perjantaina jätin väliin seuran kuntopiirin ja menin yksin polkemaan spindesalille. Tavoitteena oli polkemisen lisäksi tehdä kunnon salitreeni, mutta salilla näin ilmoituksen Super Saturday – tapahtumasta, johon vielä mahtui osallistujia. Niinpä kevensin perjantai-illan treeniä. Polkemisen jälkeen tein kevyen salitreenin, lähinnä yläkroppaa. Lauantaiaamu alkoi spindellä, jatkuin pumpilla ja combat – tunneilla. Lauantaipäivän treenisession päätin juoksumattoon ja infrapunasaunaan. Illalla jäin aikaa sosiaaliselle elämälle.

Sunnuntaiaamuna päivitin Facebookin kautta mitä ystäville kuuluu ja mitä tekevät. Sitä kautta sain tietää, että kaipaamani ohjaaja tuuraisi illan spinden ja syvävenyttelyn. Nopea aikataulun rukkaus ja suunnittelemaan toteutusta. Sunnuntaina treenin tuli olla pitkä pk-treeni, niinpä se koostui lopulta hiihdosta, juoksusta ja spindestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)