31.1.2011

Spinning maraton

Lauantain polkeminen meni suunnitelmien mukaisesti; 1. tunnin aikana meno oli rauhallista ja sykkeen nostamista pk1 tason yläpäähän. Muiden tuntien aikana pyrin ettei max syke nouse yli 155 eli puhdasta PK-treeniä. Pari kertaa syke nousi tuon rajan ylitse käyden 166 eli mulle tuo on VK-alatasoa. Mitään varsinaisia taukoja en pitänyt enkä jäähdyttelyitä. Vastusnappulaan ei juuri tarvinnut koskea.
Tuttu vetäjä, tututtuja biisejä, tuttu tuntirakenne ja vanha jengi koossa taas. Muutama jäsen toki vanhasta jengistä puuttui, mutta muuten fiilis oli kuin aikoinaan.
Kolmen tunnin treeniin osallistujien olisi ajatellut ottaneen mukaan muutakin kuin vesipullon. Osalla porukasta oli ainoastaan yksi vesipullo mukana. Mulla oli koko patteristo mukana - 4 juomapulloa (vesi + hydration tabletti). Lisäksi aamulla avattu smoothie -purkki ja 2.5 energiapatukkaa. Näiden lisäksi meni 8 palaa banaania. Joka 15 min nautin energiaa ja tunnin lopuksi sai kommentteja mussuttamisesta. Kommentit saivat mut miettimään todellista kulutustani nautittuun energiaan. Neljän tunnin kulutus oli yli 2200 kcal. Määrä vastaa yli yhden vuorokauden kokonaiskulutusta. Vastaavasti nautitun energian määrä oli hiukan yli 1200 kcal.
Lauantaina langesin, jälleen kerran, irtokarkkeihin. Kuten niin monesti aikaisemminkin irtokarkkien energiamäärä saa mut aina yhtä pyörryksiin. Vaivaiset 150 g karkkia ja yli 500 kcal! Sitten tuolla kadulla tulee vastaa ihmisiä kantaen todellista irtokarkkimäärää - säkki täynnä. Eivätkä he ole ylipainoisia! Miten ihmeessä se on mahdollista, elävätkö he karkkien voimalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)