2.10.2010

Hölkkää vaellusreitillä


Jokunen vuosikymmen on vierähtänyt edellisestä kuntopiiristä ennen eilistä iltaa. Hyvin perussettiä paitsi vatsalihastreeniä oli suhteellisesti kaikista eniten. Tiistain lihaskuntotreeni tuntui edelleen vatsalihaksissa. Ei ollut mitenkään nautinnollista tehdä vatsalihaksia. Jokainen vatsarutistus tuntui. Miellyttävä ilmapiiri vallitsi treenin ajan ja ilokseni huomasin miesten olevan sosiaalista sorttia.

Viikon kevyt juoksu oli ohjeistettu tekemään maastossa tai latupohjilla. Täältäpäin tuollaisen maaston löytäminen ei ole hankalaa. Siispä vein nuoren neidin tallille ja itse maastoon juoksemaan toivoen olematta eksymättä. Hävettää myöntää, etten ole aikaisemmin tutustunut lähistön mahtaviin maastoihin. Kesällä juoksentelin lähistöllä ja muistin nähneeni vaellusreittikyltin.

Pääsääntöisesti reitti on hyvin merkattu. Muutaman kerran epävarma olo iski ja lyhyen matkaan poikkesin reitiltä. Eksymisestä ei voi kuitenkaan puhua. Maastossa juoksuaskel pysyi lyhyenä ja jalkoja oli nostettava kantojen yli ja pari kertaa kaatuneiden puiden ylitse.

Oudolla reitillä juostessa matkanteko oli hidasta eikä valokuvaaminen kesken lenkin yhtään nopeuttanut juoksua. Pysähdyksiä tuli, mutta ei tämä ole ahdasmielistä pinkomista ja ryppyotsaista treenaamista.

Täydellinen ajoitus! Autolle päästyäni tytär tuli tallilta. Ei tarvinnut kummankaan odotella.

Puolet perheestämme oli lähtenyt ajoissa synttärikutsuille, jotta ei koko perhe myöhästy juhlista. Reilun tunnin myöhässä saavuin juhlistamaan ystäväperheemme tyttären 18-vuotispäivää. Nuorimmainen jäi kotiin viiltävän sydän surun murtamana

(vatsalihakset ovat melko normaalit, mutta nyt on kyljet kipeinä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)