16.7.2013

Kisaviikon fiilikset

Tänä vuonna ei ole sellaista latausta kuin vuosi sitten. Viime vuonna Joroinen oli pääkisani tai niin ajattelin sen olevan, mutta tällä kertaa tavoite on tehdä mahdollisimman tasainen suoritus. Toki toivon oman aikani parantuneen, mutta sijoituksesta en kisaa. Kisaajia on paljon ja jo ennakolta tiedän joukossa olevan huomattavasti itseäni kovempia menijöitä. Mitä enemmän kisaajia omassa sarjassa, sen rennommin tunnun ottavan.

Viime viikolla treenimäärä keveni huomattavasti, muutamia kovatehosia treenejä tein - jopa ihan ohjelman mukaisesti. Lauantaina tein erittäin onnistuneen juoksutreenin iltapäivällä, joka mahdollisti mm huviajelun Stadiin.


Illalla lähdimme kuuntelemaan Torin Rytmejä kahvilan terassille. Ihanan lämmin ja tyyni ilta. Launtain sää todellakin suosi lauantaina niin pesäpallofaneja kuin musiikin ystäviäkin.meidän terassikoira
Sunnuntaina ohjelmassa oli kevyt pyöräilylenki, joka alkoi hyvin, mutta vajaan tunnin pyörittelyn jälkeen meno muuttui tuskalliseksi. Oikea pakara meni sellaiseen jumiin, että oksat pois. Hammasta purren ja kyyneliä pidätellen sain itseni ja pyörän autolle. Fiilikset kyllä olivat melko matalat ja laittoi miettimään lauantain kisaa. Maanantaina onnistuin saamaan hierojalta puolituntia pidemmän hieronta-ajan tuon jumituksen vuoksi. Tekihän kipeää pakaran avaaminen. Jos pakaraa ei saatu kunnolla auki, niin Joroisilla pyörälyistä saattaa tulla tuskainen eikä tavoite toteudu.

Pakara ei ole ainoa huolen aiheeni. Jalkapöytä, jonka iskin rantakiveen kesäkuussa, on edelleen kosketusarka, ojentaminen eli myös uinti tuntuu jalkapöydässä ja juoksu jälkeen se kipeytyy. Toivottavasti ei ota kovin pahasti nokkiinsa lauantain juoksusta. Paremminkin asiat voisivat olla, mutta myös huonommin.

Kisaviikolla on ohjelmassa lihashuolto, yksi lyhyt yhdistelmätreeni, kisahieronta ja -verra ja kisa. Eipä tuossa paljoa treeniä ole eikä pidäkkään. Treenimäärät ovat vähentyneet oleellisesti kahden viikon aikana ja olo on sen mukainen. Lisäksi viime hetken tarkistukset mitä kaikkea voisi puuttua, mitä pitäisi vielä hankkia sekä pyörän saaminen kisakuntoon.

Siitä huolimatta, että en käy kierroksella kuten vuosi sitten, mielessä pyörii ne samat kysymykset kuten varmaan kaikilla lauantaina starttaavilla: Olenko tehnyt oikeita asioita vuoden aikana? Mihin tekemiseni riittää?

Tsemppiä kaikille Joroisiin!

Herkkulautanen
6 kommenttia:

 1. Tsemppiä Joroisiin! Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, ei sieltä huonojen tulosten kanssa kotiuduta kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 2. Samanlaiset fiilikset ja tavoitteet täälläkin: tasapainoinen suoritus olisi kiva. Toivottavasti pakara ja jalkapöytä eivät sinulla ole tekemisen esteenä lauantaina! Joroisilla nähdään, tsemppiä viimeistelyihin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Päivi! Toivotaan todella että pakara kestää pyöräilyn sen kummemmpin oirehtimatta!

  Ja toivottavasti keretään nähdä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja samoin sinulle. Toivotaan todellakin, ettei samaa jumitusta tule kuin sunnuntaina. Sen kanssa kisa jää kyllä kesken. Toivottavasti ehditään näkemään!

   Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)