31.12.2014

Syksy 2014

Blogihiljaisuus on ollut täysin tietoinen valinta ja katsotaan miten innostun kirjoittamaan vuoden vaihteen jälkeen. Näin vuoden viimeisenä päivänä ajattelin tehdä lyhyen yhteenvedon kuvien avulla kuluneesta syksystä.

Triakauden päättäjäisissä HyPyn Typyt muistivat mua omalla kakulla:

Kesä jatkui pitkään lämpöisenä ja vielä syyskuun puolessa välissä kävimme uimassa Sääksissä:Syksyn ajan kävin kävelemässä sen mitä polvi kesti. Muutamasta kilometristä kuuteen kilometriin. Ei siis mitään huimia lenkkejä. Mutta onneksi tuo karvanen kaveri ei valittanut.Elokuussa päättyi koulutusohjelma, jonka jälkeen mulle tarjottiin töitä 100%:n provisiolla. 


Syksy toi tulleessaan ihania värejä

 ja uintivalmennuksia:

Aloitin myös jonkin asteisen treenaamisen:

Sunnuntaipäivät muodostuivat pitkiksi ja tarvittiin eväät päivään:

Rinnetreeneistä tuli viikon kohokohta. HyPyn TyPyjen kanssa  kävimme valloittamassa Kulomäkeä lauantaisin. Aloitimme sauvakävelyllä:

Hiljalleen tehoja nostettiin niin, että ennen joulua ensimmäiset nousut käveltiin ja loput nousuista juostiin sauvojen kanssa ylös:

Kuntoutin itseäni uinnilla:

ja vesijuoksulla:

Loppuvuodesta pääsin aloittamaan kampiakselin pyörittämisen:

Sekä kokeilemaan juoksuaskellusta juoksumatolla:

Uinnin saloja olen avannut yli seurarajojen tutustuen mahtaviin uusiin ihmisiin:

Ehdin myös "hävittämään" mun treenivihon. Tässä hyvin käytetyssä vihossa on monen kurssin agenda, joukko treeniohjelmia ym. Vihko löytyi Märskystä, mutta ehti likoa märässä pussissa viikon. Kuivatuksen jälkeen osa muistiinpanoista ovat luettavissa.

Ennen joulua kipu helpotti ja pääsin juoksemaan!!! Olisin voinut huutaa ilosta. Sen sijaan nautin jokaisesta askeleesta:

Uinti vaihtui juoksuun ja pyöräilyyn:Ruokaakin on tarvittu:


Vaikka syksy ja koko vuosi olisi voinut olla parempi, niin monta ihanaa ja ikimuistoista hetkeä on mahtunut tähänkin syksyyn ja koko vuoteen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)