18.7.2012

Puolimatkan jälkeen on elämää


Jalat toimivat ja kovasti tekee mieli treenailemaan. Palautumiselle on kuitenkin annettava riittävästi aikaa. En ole täysin sohvaperunaksi heittäytynyt, vaan nauttinut rauhallisista kävelylenkeistä metsässä koiran kanssa. Välillä pysähtyen syömään mustikoita, joita riittää tänä vuonna.

Ennen Joroista pidin tarkoituksella blogihiljaisuutta enkä siis seurannut muiden tekemistä tai päivittänyt omia treenejäni blogiin. Mikäli jälkikäteen jota kuta kiinnostaa, niin alla on viimeisen kuukauden treenit. Juhannuksen jälkeisellä viikolla työt veivät menneessään. Lisäksi iski laiskakatariina. Vasta perjantaina pääsin treenaamaan. Kolmen päivän aikana sain tehtyä kolme erittäin hyvää ja mieluisaa treeniä.

Lihashuolto eli venyttelyt ovat jääneet pois. Tässä asiassa on otettava itseään niskasta kiinni. Jälleen kerran. Kisaviikolla yksi valmistava treeni jäi väliin. Vaihdoin sen hierontaa. Ei välttämättä ollut huono ratkaisu.

Loppuviikosta saa aloittaa treenaamisen, joten vielä pari päivää mennä maltillisesti. Tänään ehkä menen uimaan. Ajatuksena on mennä rennosti ja rauhallisesti nauttien uimisesta. Onnistuukohan tuo multa ;)?

Harkitsen valmentajan ehdotusta osallistua elokuussa vielä yhteen triathlonkisaan. Syyskuussa on TdH (ei kisana vaan pitkänä lenkkinä) ja mahdollisesti puolikas rantamaraton. Elokuussa tulisi aloittaa myös uintitreenit, jos mieli tekee osallistua lokakuussa pitkä radan mastersien mestaruusuinteihin Turkuun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)