23.7.2012

Takaisin treenien pariin

Viime viikon tavoite oli nauttia haamurajan alituksesta ja levätä, jotta maanantaina on henkisesti ja fyysisesti valmis treenaamaan. Lupa oli uida ja pyöräillä fiiliksen mukaan. Senpä vuoksi treenisaldo jäi melko pieneksi: pari pyörälenkkiä, yksi lyhyt juoksu ja yksi uinti. Näiden päälle tuli päivittäin tehtyä kävelylenkkejä koiran kanssa. Viikko päättyi vatsalihaksien etsimiseen ja venyttelyyn. Tavoite on ainakin osittain saavutettu. Reippaat kävelyt eivät nimittäin tee hyvää polvilleni eikä selkäni tykkää liiasta oleilusta. Viikon saldoksi aimo annos motivaatiota treenaamiseen ja hiukan ärtyneet polvet.

Seuraavien kahden viikon tavoitteet ovatkin: perusharjoittelua, vauhdikkaita yhdistelmiä ja hyvä lihashuolto. Tuo lihashuolto ja –kunto ovat jääneet melko vähälle huomiolle. Olen onnistunut laistamaan niistä. Ja sen kyllä huomasi eilen illalla.

Treeneihin pääsen käsiksi vasta myöhemmin iltapäivällä, sillä aamusta lähtien on satanut vettä ja iltapäivällä olen lupautunut yhteen puhelinpalaveriin lomasta huolimatta. Ennen lomaani kollegani oli viikon lomalla, joten viiden viikon tauko tämän työasian edistämiseen on vaan liian pitkä. 

Viime viikon aamukahvihetkiä kuvina: 

Auringonpalvoja

Maistuis varmaan mullekin?

Luonnon kesäkukkia
Lopuksi vielä ote valmentajan viestistä ja samalle tämä on viimeinen fiilistely Joroisilta: "Ennätyksiä ropisi ylipitkällä reitillä ja haamurajojen alituksiakin tuli. Päivi klikkasi itselleen päivän nopeimman uintiajan ikäsarjan naisissa ja loppukin sujui niin hyvin, että ryhmän ainut SM-mitali näki päivänvalon!"

2 kommenttia:

  1. Tuo ihana auringonpalvoja on kyllä tämän postauksen ykkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo meidän Khali on melkoinen nautiskelija.

      Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)