17.6.2012

26 vrk Joroisiin


Ja mitenkäs ne treenit taas menikään tällä viikolla?

Maanantain avovesiuintikoulussa opeteltiin mm poijun ohittamista. Harvoin palelen vedessä, mutta maanantaina palelin, kun odottamista tuli jonkin verran. Lopuksi treenikaverin kanssa uintiin Kuusijärven rata kerran ympäri. 

Tiistaina oli ohjelmassa pyöräilyä. Sade sai mut toisiin aatoksiin. Odottelin sateen loppumista shoppaillen tulisia sekä itselleni siistin vaatteet keskiviikkoa varten. Myöhemmin illalla lähdin juoksemaan torstain treenin; 1½ tunnin pk-lenkki. Reitille osui sopivan näköinen mäki. Vähän niin kuin ex-tempore päätin tehdä lyhyitä mäkivetoja. Koira oli vapaana, sillä kovin rauhallista oli metsässä. Ehdittiin tehdä 4 vetoa ennen kuin ensimmäinen sauvakävelijä käveli mäkeä alas. Taisi vähän kummastella näkyä, jossa nainen ja koira vetää mäkeä ylös-alas ;). Kaiken kaikkiaan nousuja tuli 8.

Keskiviikko ja torstaina itse treenit jäivät väliin. Perjantaina väsymys meinasi voittaa, mutta sain väännettyä itseni pyörän päälle lähes kahdeksi tunniksi. Rauhallinen lenkki teki hyvää. En kuitenkaan jaksanut lähteä bilettämään Stadiin rankan viikon ja vähien yöunien vuoksi.
Lauantaina kiitin valintaani. Jälleen pientä sääntöä treeniohjelmaan, sillä lauantaiaamun lenkki meni melko raskailla jaloilla. Lisäksi ilma oli ihanteellinen pitkälle lenkille, toisin kuin sunnuntain keli ennusteen mukaan. Treenikaverin kanssa tehtiin yhdessä lähes 3 tunnin lenkki. Muutama todella hyvä veto tuli tehtyä ja vauhti oli mulle kiitettävä. Hiukan epäilin tuliko lenkistä oikeasti pk-lenkki, sillä toisinaan vauhti oli mulle melko kova. Kotiin päästyä tarkistin keskisykkeen. PK-tasolla olen mennyt. Taputus selkään. Hyvä minä!

Sunnuntaiaamu, tumma taivas ja ohjelmassa olisi vk-treeniä. Koska en ole aamuihminen, en saa itseäni liikkeelle mitenkään vauhdikkaasti. Viivyttelin aikana. Lopulta totesin, että nyt mennään. Aloitin treenin verrajuoksulla Khalin kanssa, jonka jälkeen tavoitteena oli pyöräillä VK-alueella. Jäi muuten haaveeksi. Sykkeet eivät nousseet eikä vauhti kasvanut kuin vasta 20 km jälkeen. Tässä vaiheessa matkaa olin aivan märkä, sukat litisivät pyöräilykengissä. Viimeisen kymmenen kilsan aikana sain nostettua vauhtia ja sykkeitäkin hilattua hiukan ylemmäksi. Sen verran märkä ja viileä olo, etten viitsit jatkaa treeniä pyörän päällä. Kotiin vaihtamaan kengät. Khali oli jälleen valmis juoksulenkille. Otin mukaan ja lähdettiin juoksemaan muutama vk-veto + verrajuoksu. Hyvin meni. Eipä juuri muita koiranpissattajia matkalla nähty ja Khali saikin juosta vapaana normaalia enemmän.

Mielessä oli lähteä salille illalla, mutta koko päivän jatkunut pienen pieni pääkipu sai mut jäämään kotiin. 

Tämän viikon treeneistä jäi taas yksi uintitreeni väliin. Tuon lisäksi tunnin sali ja pyörätreeni jäi vajaaksi n tunnilla. Kuitenkin sain 12 tuntia täyteen maantiepyöräilystä (6h) + juoksusta (3h30min) + uinti (1h) + lihashuolto(1h30min). Ensi viikolla ei saada sali eikä uinti väliin. 
2 kommenttia:

  1. Täällä myös satoi koko päivän kun esteristä, mutta pakkohan se vaan oli lähteä päivän treenit tekemään...pyöräilykengät litisi ja lotisi, samoin juoksukengät...

    VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)