10.6.2012

Kisatuloksen analysointi

Nyt on eilisen kisan tulokset julkistettu.

Pikaisen analyysin jälkeen uinti on edelleen vahvin lajini. Yllättävää :). Puolentoista kilometrin matkaa meni aikaa hiukan alta 27 min (tässä on mukana juoksu rannalta vaihtoalueelle). Naisista nousin vedestä toisena. Tästä sitten alkoi "alamäki". Pyöräily meni juuri niin heikosti kuin arvelinkin. Vertailuna käytän viime vuoden keskivauhtia Joroisilla. Eroa vauhdissa on 0.4 km/h. Toiveena olisi kuitenkin kehittyä vuosi vuodelta eikä mennä takapakkia. Positiivisesti yllätyin juoksuaikaani, joka oli alle tunnin huomioiden selkeät pysähdykset tankkauspisteillä (3 kertaa), joissa kussakin join rauhallisesti vettä vaihtaen muutaman sanan toimitsijoiden kanssa sekä ne muutamat lyhyet kävelypätkät. Jos nämä poistetaan ajasta, niin olen edennyt melko rivakkaa tahtia.

Uinnissa olisin pystynyt todennäköisesti uimaan hiukan kovempaakin. Olisi ehkä pitänyt vaan rohkeasti mennä eteen eikä jäädä keskelle porukkaa. Vaihdoissa on parannettavaa. Pyöräilyssä tein sen minkä pystyin sen päivän jaloilla. Juoksussa jaloissa olisi ollut enemmän puhtia kuin mihin pystyin turvotuksen ja pistämisen vuoksi. Mutta lannistua en saisi kesken kisan vaan luottaa 110% omaan tekemiseeni. Edellä olevaan aikaeroa oli ainoastaan 2 MINUUTTIA! Osittain tuo kaksi minuuttia kului hitaissa vaihdoissa ja osittain siinä hetkessä, kun Mira pyyhälsi kevyesti ohitseni, epätoivo iski ja jalat tuntuivat olevan tehty betonista  - vauhdin kustannuksella.

Kumpa olisi joku mittari mittaamaan, kuinka paljon vauhti hidastuu siinä vaiheessa, kun  henkinen kantti pettää ja mitä se tarkoittaa loppuajassa.

 Ei mun ajoilla kärkeä hätyytellä, mutta kyllä näillä kilpailuihin kehtaa mennä :). Eiks vaan?





















2 kommenttia:

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)