11.6.2012

Viikko 22

Viime viikon treenit yhteenvedon muodossa:Seuran uintitreeneihin en ole joko ehtinyt tai sitten olen joutunut priorisoimaan muita asioita uinnin edelle. En kuitenkaan koe uintitreenien vähyyden rikkovan kokonaisuutta. Uimaseuran treenit jäävät kesätauolla tämän viikon jälkeen, joten eipä tarvitse potea huonoa omaatuntoa treenien väliin jättämisesti ensi viikolla.

Tuo lähes puolitoista tuntia uintia on tullut yksistään avovesiuinnista, sisältää maanantain avovesiuimakoulun Kuusijärvellä. Sinne suunnistan taas tänään. Lauantaina kisoissa mieleeni palautui kaikille yhteisestä suunnattu kommentti suunnistaessamme poijulle: "ei sitä tarvitse Norpanlailla päätä nostaa vedestä". Tätä oppia yritin noudattaa kisoissa. En sitten tiedä kuinka hyvin onnistuin noudattaa ohjetta.

Kehittymistä tarvitaan erityisesti pyöräilyn ja juoksun saralla. Erityisesti haluaisin näkyvää kehitystä tapahtuvan pyöräilyssä. Nykyisen pyörän on kelvattava, joten panostusta on tehtävä tekniikkaan ja kestävyyteen ;). Toisenlaisella pyörällä saattaisin onnistua nipistämään joitain minuutteja pois 90 km matkalla. Perusongelmaa se ei kuitenkaan korjaisi eli huonoa tekniikkaa ja heikkoa vääntövoimaa. Tuumasta toimeen ja  "hakemus" Tour de Helsinki -valmennukseen lähti tänään.

Juoksujen lukumäärä on kasvanut jonkin verran koiran myötä. Olen pyrkinyt kolmesti viikossa sisällyttämän lenkkeihimme n puolen tunnin kevyen juoksuosuuden. Muuten juoksut olivat linkitettynä pyörälenkkiin.

Salille pääsin yhden vaivaisen kerran. Sinnekin lähteminen onnistui ainoastaan sen takia, että olen tehty sokerista. Ilta oli sateinen eikä kerta kaikkiaan huvittanut lähteä polkemaan/juoksemaan sateeseen.

Ja sitten oli tuo Triathlonkisa lauantaina. Kuten treenipäiväkirjasta käy ilmi kisaan ei valmistauduttu. Toki perjantaina vaihdoin uimaseuran treenit kevyeen pyöräilyyn kiertämällä lauantain pyöräilyosuuden kerran lävitse ja pulahtamalla veteen tarkistamaan, että liimaukset pitävät märkäpuvussa.

Sunnuntaiaamun uintitreenit vaihtuivat kodin siivoukseen. Enää en voinut sulkea silmiäni kaikelta sotkulta ja lialta. Viikko päättyi aamulenkkiin, myöhemmin iltapäivällä palauttavaan pyöräilyyn ja rauhalliseen iltakävelyyn metsässä.

2 kommenttia:

 1. Vätternrunda 2012:
  Jos sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan ja et ole ilmoittautunut, niin nyt siihen on ilmeisesti mahdollisuus. Yksi paikka vapaana:
  - osallistumismuutos henkilöille mahdollinen paikan päällä
  - lähtö torstaina 14.6 Siljaline ja paluu maanantai aamuna (Helsinki-Tukholma-Helsinki)
  - autossa tilaa ja pyörän saa mukaan
  - majoitus Motalan urheilukeskuksen jumppasali.

  Ota yhteyttä heti kari.rouvinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kari! Vaikka kuinka tekisi mieli lähteä, niin viikonloppu on jo buukattu kiinni. Hiukan harmittaa, mutta kaikkea ei voi saada.

   Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)