8.1.2014

Tavoitteita vuodella 2014
Sanotaan, että asettamalla selkeät tavoitteet ja löytämällä toimivat menetelmät tavoitteiden saavuttamiseksi ihminen onnistuisi ennen pitkään saavuttamaan ne. Siis riippumatta lähtöasetelmista. Tarvitaan Asennetta, Suuntautumista eli Strategiaa ja Toimintaa. 

Hyvä! Niinpä päätin minäkin kirjoittaa tavoitteeni ylös ja vielä julkistaa niistä muutaman täällä blogissani. En ole kovin innokkaasti tavoitteitani julkistanut, sillä mielestäni ne ovat usein henkilökohtaisia enkä ole kokenut tarpeelliseksi huudella niistä netissä. Teen siis poikkeuksen. Vuoden päästä voidaan yhdessä todeta toteutuiko sanonta: "Varo mitä toivot - sen saat."

1. TYÖPAIKKA
Elämän yksi tärkeimmistä peruspilareista - toimeentulo. Tavoitteenani on siis vuoden 2014 aikana työllistyä. 

Ultimate goal ja samalla se unelma työ olisi pystyä yhdistämään saamani yli 10-vuoden manager/senior managerin työkokemus työhyvinvointiin, päivittäiseen jaksamiseen ja itsensä johtamisen kautta hyvään johtamiseen. Esimies, päällikkö, kouluttaja, valmentaja, vetäjä…… 

Toimivin menetelmä lienee periksiantamattomuus (saatuaan lukemattoman määrän "Kiitos hakemuksestanne. Mutta tällä kertaa valintamme ei kohdistunut Teihin.." -viestejä laittaa mielen välillä matalaksi), määrätietoisuus ja hyvä verkosto.

Ensimmäisen tavoitteen kirjoitettuani huomaan, että mielessäni olleet muut tavoitteet ovatkin kovin turhamaisia tai pieniä ensimmäiseen verrattuna. 

2. IRONMAN
Ja heti päästään vapaa-ajan puolelle. Ironman Kalmar 2014 ja maaliviivan ylittäminen ennen maalilinjan sulkeutumista.

Sinne kohti mennään valmentajan opastuksella toivoen tämän ikääntyvän kropan pysyvän menossa mukana. Valmistautuminen voisi mennä paremminkin, mutta kroppaansa (se iskias, se iskias) on pyrittävä kuuntelemaan. 

Valmentajalla on strategia eli valmennussuunnitelma, joka toteuttaminen jää minulle can-do -asenteella. Aina se ei ole helppoa, mutta eipä kukaan ole sanonut triathlonharrastuksen sitä olevan. 

Toki tämänkin kuten myös seuraan tavoitteet alle kuuluu muitakin tavoitteita, mutta niitä en lähde tässä erittelemään.

3. NÄYTTÄÄ MYÖS URHEILIJALTA
Eli jotain tällä kropalle on tehtävä, jotta en ensi kesän kuvissa näytä makkaralta tiukassa kisapuvussa.
Siispä actioniä tähänkin kohtaan eli ensimmäinen ihmiskoe on aloitettu.Tavoitteeni ovat tarkat vaikka en niitä välttämättä kovin tarkasti tässä avannutkaan. Ne ovat myös mittattavia sekä saavuttettavissa olevia että relavantteja. Jokainen on sidottu aikaan. Tarkistuspisteen tavoitteille asetan touko-kesäkuulle. 

Tavoitteet kirjattu - ACTION!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)