19.8.2013

Lepoa pukkaa viikosta toiseen

Tässä sitä ollaan kipeän selän kanssa. Pitkäähän tuo on oireillut, mutta viikonloppuna jo pelkkä kävely koiran kanssa teki kipeää eikä yhtään tehnyt mieli kokeilla juoksua. Ylämäet tulin tukien selkää vatsalihaksilla ja kädellä. Maanantaina menin kuitenkin toivekkaana konttorille, mutta reilua tuntia myöhemmin varasin aikaa lääkärille hammasta purren. Kolme päivää sairaslomaa, ei tutkimuksiin. Tällä mennään pari päivää ja katsotaan miten kipu hellittää.

Kuopion kisan jälkeen olen vaan levännyt vaikka puolessa välissä viime viikkoa olinkin jo mennossa uintitreeneihin. Kisan juoksin ilman sukkia ja pieni kivi kantapään kohdalla teki ikävää jälkeä. Kuopiosta olisi pitänyt lähteä paljain jaloin ilman seurakaverilta saatua rakkulalaastaria. Kiitos Susanna!

Keskiviikkoon mennessä laastari oli nirhaantunut avokkaissa ja sateessa niin pahasti, että alle pääsi likaa. Tällainen sieltä alta paljastui:

Juu, ei uintia tuolla kantapäällä! Eikä kyllä juoksua eikä paljoa mitään muutakaan. Seuraavien päivien aikana oli pätevä syy kulkea sandaaleissa. Viime viikon ainoaksi "liikunnaksi" tuli siis sunnuntaina tehty koiran kanssa kävely. Eikä tämä uusi viikko alkanut kovin lupaavissa merkeissä.

Positiivista on, etten ole menossa enää kisoihin ja taidan jättää puolimarankin väliin. Vaikka trikausi mielestäni päättyi liian aikaisin (Suomen kesä on liian lyhyt!!!) ja mielläni olisin osallistunut vielä johonkin trikisaan, Myllyn Pyöräilyyyn tai syyskuussa puolikkaalle maralle, niin nyt täytyy pitää pää kylmänä keskittyen uintikauden aloittamiseen mahdollisimman pian. Muu porukka on jo aloittanut hallikauden ja osa on toki treenannut läpi kesän tähtäimessä uinnin Mastersien EM-kisat 31.8.–7.9.2013 Hollannissa. Noihin karkeloihin on ennalta asetetut aikarajat eikä oma uintivauhtini todellakaan riitä alittamaan niitä. Taidan siis vielä pitää triathlonia päälajina.

Väisäsen Katja on aloittanut uuden blogin, Katjan ryhmä treenaa, jossa hän aikoo esitellä treeniryhmämme fiiliksiä, ajatuksia triathlonista ja yleensä kestävyysurheilusta ja ehkäpä myös muusta maailman menosta. Käykääpä tutustumassa Katjan blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)