12.10.2012

Nyt hirvittää


sillä mastersmestaruuskisat lähenevät. Eilen olisi pitänyt ilmoittaa henk.kohtaiset lajit, mutta viime hetken paniikki iski enkä saanut painettu send -nappulaa kuin vasta tänään. Yhden lajin kohdalla harkitsin ja harkitsin. Jos kisat uitaisiin lyhyllä radalla eli 25m radalla, en olisi ollut yhtä epävarma valinnastani. Syksyisin uidaan pitkän radan mestaruuksista eli altaalla on mittaa 50 metriä.

Alustavasti olin suunnittelut kauhovani perjantaina kaksi lajia, lauantaina vähintään 2 ja sunnuntaina yhden. Perjantaina kuitenkin noiden kahden lajin välissä on ainoastaan yksi laji, joten en kokenut järkeväksi uida kahta raskasta lajia lähes putkeen. Lopulta koin itselleni paremmaksi vaihtoehdoksi keskittyä yhteen lajiin per päivä. Tämän hetkinen tilanne on siis se, että uin kolme henkilökohtaista lajia koko viikonlopun aikana. Viesteihin en ole itseäni markkinoinut, sillä hitaana uimarina minusta ei ole apua viesteissä. Uimaseurasta löytyy kovia uimareita, joiden vahvuus on nopeus ja tavoitteena mitali. Itselläni on kyse itsensä voittamisesta ja kokeilla kisaamista ilman märkäpukua.

Pakko myöntää, että lähetettyäni ilmoittautumiseni, alkoi hirvittää. Lähipäivinä saatan siis löytää itseni Mäkelänrinteen uimahallista, jossa on mahdollisuus treenata pitkällä radalla.

2 kommenttia:

  1. Hyvä Päivi! Siitä se lähtee ;) Tsemppiä viimeistelyihin ja nyt sit vaan kisaa odotellessa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne! Nyt täytyy vaan malttaa ottaa kevyesti ensi viikko.

      Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)