25.10.2012

KisaviikkoTämän viikon treenit ovat keskittyneet palautteluun, verraan ja lyhyisiin vetoihin. Käännöksiäkin muistin harjoitella. En oikein ole osannut valmistautua tällaiseen kisaan, joten katsotaan miten naisen käy viikonloppuna ja otetaan opiksi ensi kertaa varten.

Oikeassa olkapäässä ja käsivarressa on inhottavaa kivun tunnetta, joka tuntuu erityisen ilkeältä perhostellessa. Särkylääkettä ja geeliä pakattava reppuun. 

Näillä näkymin viikonlopun aikana tulee mulle kaiken kaikkiaan 8 starttia. Kahdeksan kertaa mahdollisuus saada lihakset täysin tukkoon. Sunnuntaiaamu tuntuu juuri nyt haastavimmalta kisapäivältä. Takana on silloin viisi starttia ja sunnuntaipäivä alkaa viestillä (50m vaparia) jatkuen henkilökohtaisella 400m vaparilla ja päättyen 100m vaparin viestiosuuteen.

3 kommenttia:

 1. Osaksi näiden sinun uintikisajuttujen innoittamana uskaltauduin eilen kokeilemaan elämäni ensimmäistä kertaa perhosuintia. Eihän se varmasti kaunista ollut, mutta pysyin pinnalla ja pääsin eteenpäinkin ehkä 15metriä :D
  Tsemppiä kisoihin! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja käsi ei liikaa vihoittele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Milloin sut nähdään kisa-altaassa uimassa 50m perhosta?

   Poista
  2. Ehkä sitten kun pääsen vaikka N50 sarjaan, on sitten 25 vuotta vielä aikaa treenata. Sen verran ehkä nimittäin tarvitaan, että kykenen etenemään kyseisellä tekniikalla 50m matkan!
   Ei vaan, ajattelin kyllä, että jos vielä saisi pari uintiharjoitusvuotta alle, niin voisin harkita masters-uintikisoihin osallistumista. Sinne kai on aika matala kynnys lähteä mukaan, eikä ihan kaikki ole hirmumenijöitä edes nuorimmassa sarjassa? :)

   Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)