24.9.2012

Viikonlopun saldo
Viime viikon aikaansaannoksiin olen tyytyväinen – erittäin tyytyväinen. Viikonloppu alkoi rauhallisella yhdistelmätreenillä: kevyt juoksu, lihaskuntotreeniä ja palauttavaa uintia. Tällä kertaa palauttava uinti tarkoitti testiuintia eli miten sujuu 200m perhosta ja 400m sekauintia. Sujumisella en tarkoita vauhtia vaan kykyä uida nuo matkat. Kumpikaan matka tai laji ei tuottanut ongelmia. Perhonen on ehdottomasti uinnissa lempilajini vaikka vauhti ei päätä huimaa.

 


Lauantaina kävin ostamassa tyttärellä kaksi opiskelukirjaa ja samalla matkalla poikkesin kauppakeskukseen ostamaan uutta maskaraa. Aikani vaellettuani hyllyjen välissä oli kädessäni maskaran lisäksi silmämeikin poistoaine, joka tuli kaupanpäällisenä. Lisäksi ostin BB-puuterin. Maskaran ja BB-puuterin kaupanpäällisenä tuli aurinkopuuteri, kun saman tuotesarjan ostokset ylittivät 30€. Ennen maksamista oli pakko varmistaa olinko todella ymmärtänyt oikein.

Iltapäivä pitkän treenin jälkeen oli tarkoitus lähteä kahdestaan Nepalilaiseen ravintolaan syömään, mutta yllätykseksemme molemmat tyttäret halusivat lähteä mukaan. Eniten meidän vanhempi tytär yllätti, sillä jo suomalainen ruoka on toisinaan liian mausteista hänelle. Pitkään meni ruokien odottelu enkä voi millään sanoa ruuan olleen erinomaista. Pientä pettymystä havaittavissa.

Sunnuntaiaamuna uni maistui sen verran hyvin, etten ehtinyt uintitreeneihin. Hiukan harmitti, mutta minkäs teet jos nukkuu pommiin. Koska täällä satoi koko päivän, innostuin viimeinkin siivoamaan vaatekaappini. Edellisestä kerrasta taitaa olla vierähtänyt jokunen vuosi. Samalla tuli käytyä kesävaatteet lävitse. Paljon on kaappeihin kerääntynyt vaatetta, jotka ovat joko liian nuorekkaita tai liian pieniä. Kolme säkkiä lähtee kierrätykseen. Sunnuntaina siirryin myös sisäkauteen tekemällä ensimmäisen juoksutreenin juoksumatolla. Nähtäväksi jää oliko lauantaina myös tämän kauden viimeinen maantiepyöräily. 


Aivan kaikkia vanhoja paitoja en kuitenkaan raaskinut laittaa kiertoon. Nimittäin vuosien varrella olen kiertänyt jonkun verran eri maissa ja joissakin kohteissa on ollut Hard Rock Cafe. 
Samoin abihuppari vuodelta -88 jäi vaatehuoneen hyllylle.


 Koon vuoksi taisin käyttää tätä odotusaikana ;).


Myös viikon treeneihin olen tyytyväinen, onnistuneita treenejä hiukan yli 14 tunnin edestä sisältäen pari tuntia lihashuoltoa.

2 kommenttia:

  1. Huomasin, että olit laittanut "Blokeja joita seuraan" - kohtaan IsoG:n blokin. Yritin löytää kyseisen kohdan Blokkerista. Missähän määritellään, että tuo seurattavat blokit kohta tulee mukaan (ei tarttunut verkkokalvoille kyseistä täppäkohtaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asetuksissa on ULKOASU, jossa voit lisätä GADGETtejä. Perus gadgettilistalta löytyy BLOGILUETTELO. Lisäämällä kyseinen gadgetin blogiisi pystyt luomaan listan seurattavista blogeista.

      Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)