14.9.2012

Uusi taistelukenttä ja strapless agility paddlesTreeniviikko ei ole vielä pulkassa vastahan viikonloppu on edessä :). Laitanpa tässä kuitenkin pientä väliaikatietoa treeneistä. Eilinen treeni on nimittäin mainitsemisen arvoinen - siitä tuli hyvälle mielelle ja tahtoi lisää samanlaista treeniä! Keli oli mitä mukavin ulkoiluun, lämmin ja aurinkoinen. Happea riitti eikä ollut verenmaku suussa. Milloinkahan mulla olisi ollut verenmaku suussa? Ei kai koskaan. Olen liian mukavuudenhaluinen.

Ninnin ja Jaanan blogien innoittamana päätin vaihtaa juoksulenkin sauvakävelyyn. Kävelysauvat ovat roikkuneet eteisessä muutaman vuoden käyttämättöminä. Siellä löytyy omat kävelyyn ja rulaluisteluun. Ennen triathlonin aloittamista kävin aktiivisesti rullaluistelemassa ja sauvat tulivat mukaan polvien vuoksi. Tuo on jäänyt loukkaantumisriskin pelossa ;). Mikä syy!

Tässä "kylässä", muutaman kilometrin päässä on lasketturinne. Olen jopa käynyt laskettelemassa tuossa rinteessä, mutta aikaisemmin en ole hoksannut, että tuo on oiva paikka tehdä mäkitreeniä. Vastahan me muutimme tänne vuonna -99.

Mäen alla musiikki korvaan ja kohti huippua ajatuksena: tää on mun taistelukenttä tänään!Helpoin osuus takana;

Tältä näyttää kaupungin pohjoispuoli. Mä asun ETÄLÄ-SUOMESSA JA KAUPUNGISSA. Se ei kyllä mitenkään välity tästä kuvasta. Mutta golfklubi näkyy ;)

 Ennen siirtymistä uimahalliin tein vielä juosten mäkivetoja loivemmassa rinteessä.

Pimeys laskeutui melko pian poislähdön jälkeen ja ajaessani hallille teki kovasti mieli kääntää auto kohti kotia. Hallilta kuitenkin löysin itseni.

Tällä kertaa mulla ei ollut mukana mitään ohjelmaa, joten sävelsin itse tällaisen:
400 m verra
300 m tekniikkaa
8 x 25 m perhosta
3 x 500 m vu käsivetoja (1. pullarit 2. pullarit ja lättärit 3. pullarit)
4 x 100 m sekauintia
verra

Heinäkuussa sain tilaamani uudet lättärit sekä lauta/pullari -yhdistelmän. Näillä siis uin kaikki vaparin käsivedot:


Aluksi lättärit tuntuivat todella oudoilta ilman minkäänlaista nauhaa, mutta nopeasti näihin tottui. Mutta, "lättäri pysyy paikoillaan, jos uimari pitää oikean asennon." Senpä vuoksi pystyn näillä uimaan ainoastaan vaparia ;). Linkin kautta voi katso lyhyen demovideon näiden lättäreiden käytöstä Strapless Agility paddle

2 kommenttia:

 1. Hyvät on maastot teillä treenata! ja oikein hyvältä vaikuttaa tuo siun uintitreeni, nuo lättärit on kyllä jännän oloset, oikeesti miten ne pysyy käsissä ilman niitä lenkuroita :D Kehittyy ne näköjään nuokin mallit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maastoa löytyy, kun vaan poikkeaa tutulta ja turvallisilta poluilta ;).

   Nuo lättärit pysyvät yllättäen hyvin, mutta pienikin väärä liike vedossa pysäyttää vauhdin, kun vastustusta eli vettä tulee käden ja lättärin väliin. Eilen kokeilin uida perhosta noilla lättärillä. Onnistui!

   Poista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)