14.5.2012

Viikko 19

Viime viikolla tarkoituksella jätettiin juoksu pois, joten treenit painoittuivat uintiin ja maantiepyöräilyyn. Salilla olisin halunnut käydä, mutta neljä päivää kurssilla automatkoineen ym. pitkittivät työpäiviä melkoisesti. Viikon jokaisessa treenissä sykkeet ovat olleet täysin verrannollisia vauhtiin.

Sunnuntai-iltaan asti treenit ovat menneet hienosti, mutta äitienpäivän vuoksi halusin käydä oman äitini luona. Sää oli mainio, joten päätin pyöräillä lähes 50 km äidin luokse. Ajoittain kovasta tuulesta huolimatta pääsin perille. Tosin tuuli kyllä veroitti vauhdista ja kulutti energiaa. Kotiapäin lähtiessäni tuuli oli tyyntynyt, mutta varmaankin vajaan 10 km olin tullut, kun huomasin vatsani turvonneen pinkeäksi. Vauhtia ei voinut nostaa, koska vatsan pinkeys vaikutti negatiivisesti hengittämiseen, johon tuskin kiinnittää huomiota normaali olotilassa. Aurinko laski, vauhti ei voinut nostaa, matkaa taitettu vajaat 30 km. Päätin soittaa kotiin ja pyytää kyytiä. Ajoin sovitulle treffipaikalle odottelemaan kyytiä. Loppumatka ei olisi taittunut vajaassa 30 min, vaan vienyt huomattavasti enemmän aikaa ja ties miten olisi tuo vatsa vielä reagoinut. Päivän liikuntasaldo ei ollut huono. Aamulla hiukan yli 3 km uintitreenit ja illalla maantiepyöräilyä yhteensä lähes 80 km.

En tiedä onko hyvä vai huono, kun tuntuu siltä, ettei olisi treenannut viikolla. Treenipäiväkirja kertoo, että tunteja on kerääntynyt kiitettävästi. Tuntemus varmaankin johtuu siitä, että treenit ovat olleet rauhallisia peruskestävyysalueen treenejä.


Viikko 19 (7.5.2012-13.5.2012)
Urheilulaji
Kpl
Kesto (h)
Maantiepyöräily
5
59.6%
7:00:00
Uinti
4
35.5%
4:10:00
Juoksu
1
5.0%
0:35:00

10

11:45:00

2 kommenttia:

  1. Hyvä äitienpäivälenkki ollu siulla, kaikesta huolimatta :)

    Ompa kiva lukea että olet jo päässyt ns. vauhtiin ja treenaamisen makuun kaiken koettelemuksen jälkeen! :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ninni! Huomenna suuntaan lääkäriin näistä vaivoista, joten aivan vielä en ole valmis tuulettamaan. Kaikesta huolimatta treenaaminen tuntuu hyvältä, kun menee maltilla. Tosin onko maltillista pyöräillä lähes 50km per suunta? Itse en vastaa tuohon ;)

    VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)