6.5.2012

Sunnuntai

Viikon treenitunnit jäivät alta kahdeksaan tuntiin, kun sunnuntaista tuli lepopäivä.

Keho ei edellenkään toimi aivan kuin pitäisi. Tänään juttelin valmentajan kanssa ja hiukan ymmällään olemme molemmat tämän tilanteen suhteen. Syke nousee kohtuuttomasti juoksussa, jonka lisäksi tapahtuu esim sormien turpoamista. Eilisen juoksun jälkeen sormeni muistuttivat enemmänkin räjähtämässä olevia nakkeja kuin naisen siroja sormia. Lisäksi toinen löyly/paljukierros sai oloni erittäin epämiellyttäväksi. Paljussa olo tuntui siltä kuin olisi ollut rapu keitin vedessä. 

Juoksulihakset laitettiin lepoon, rauhallista pyöräilyä, uintia ja lihaskuntoa saan tehdä. Hyvää perusruokaa tarpeeksi joka päivä. Sillä jälleen mennään.

Sunnuntaiaamun uinnin jätin väliin ja nautin kesäisestä sunnuntaiaamusta auringon säteiden helliessä. Kun ei ollut kiire mihinkään, nostin pyörän pihalle ja kannoin pesutarvikkeet siihen viereen. Viime kesänä ostamani ketjujenpuhdistaja pääsi tosi toimiin. Tässä kuivaharjoittelua:


Täydellisen pesun jälkeen valkoinen runko suorastaan hohti auringossa:
 


 

2 kommenttia:

  1. Sanonpa nyt kuitenkin, vaikka varmaan tää teillekin tuli mieleen: Voisko sulla olla suolatasapainossa häikkää? Niinhän kai voi käydä, jos hikoilee paljon, mutta syö vähäsuolaisesti...

    VastaaPoista
  2. Et ole ollenkaan väärässä tuosta suolasta. Siihen on kiinnitetty huomiota viime kesän jälkeen. Ilmeisesti ravinteet/nesteet eivät imeydy täysin.

    VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)