18.12.2011

Viikko jouluun


Tämä vesisade ja synkät säät riittävät!

Lauantai-iltana lähdin lenkille räntäsateessa ja en ollut uskoa itseni, että oikeasti nautin tuosta vaikka välillä isot hiutaleet osuivat suoraan silmään. Onneksi olin pukeutunut sään mukaan eikä räntäsateen kosteus häirinnyt. Tätä pimeää on ollut niin pitkää, että jo räntäsateen tuoma valkeus piristi mieltä Valitettavasti aamulla heräsin vesisateeseen eikä lumesta ole kuin muisto vaan.

Kuluneen viikot treenimäärä jää suunnittelua matalammaksi. Alkuviikon kaksi hieronta kertaa ja yksi työilta kahvilassa kääntämässä comms henkilölle yhtä infoa – ei siis mitenkään paha ollenkaan;) – veivät kolme iltaa tältä viikolta. Tämän viikon treenimäärä jää kokonaisuudessaan alhaisemmaksi kuin viime viikonlopun treenimäärä.  En ole ollenkaan huolissaan, sillä olen kuitenkin päässyt tekemään niin vauhtikestävyyttä, peruskuntoa, lihaskuntoa sekä -huoltoa.

 


1 kommentti:

  1. Se on kyllä jännä, miten lumi, vaikkakin vähän räntäinen, saa suupielet hymyyn. Itsekin odotan, että maa tulisi valkeaksi :) Taitaa kyllä jäädä haaveeksi vielä tälläkin viikolla :(
    -päivi-

    VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)