21.12.2011

Muumitalo rakennettu


Ihana piparin tuoksu tervehti eilen saapuessani kotiin treeneistä! Nuorempi tytär kaverinsa kanssa olivat leiponeet piparkakkutalon. Vuosia sitten vannoin, ettei meille tule toista kertaa muumitaloa. Talo valmistui monen tunnin puurtamisen ja kuuden sormenpään palamisen jälkeen. Tytöt olivat fiksumpia ja tekivät talon perinteisesti neljästä seinästä ja ainoastaan kaksi sormenpäätä paloi. Nuoret neidit siivosivat jopa keittiön jälkeensä. Sokerinen pannu ja kauha jäivät minun siivottavakseni. 

Eilen meinasi väsymys painaa niin paljon, että sohva, telkkari ja suklaakonvehtirasia houkuttelivat kovasti pitämään lepopäivän. Onneksi ennen totaalista väsymystä olin laittanut tekstarin treenikaverille, että voin lähteä juoksumatolla ja uimaan, mutta kovia treenejä en jaksa tehdä. Melko pian tuon jälkeen yksi konvehti toisen perään upposi suuhuni. 

Hiukan äklön huonoa oloa meinasi pukata juoksumatolla. Ei kuitenkaan haitannut kevyttä juoksua eikä juoksun jälkeistä uintia. Uimahallissa oli reilusti tilaa, sai uida yksin omalla radalla. Treenikaveri valtasi uintivalvojan ehdotuksesta viereisen radan. Huono puoli tuossa yksin uimisessa on vauhdin hidastuminen. Toisaalta perusuinnista oli kyse. Ja energia riitti aamuun asti :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)