4.12.2011

Metsälenkki


Lauantaina oli mahtava ulkoiluilma! Treenikaverin kanssa olimme sopineet yhteisen juoksulenkin lauantaille. Perjantaina vertasimme treeniohjelmiamme ja jotenkin ne ovat kovin yhtäläiset vielä tässä vaiheessa kautta. Valmentaja tietää meidän toisinaan treenaavan yhdessä. 

Autolla pyyhälsin heidän luokseen, muuten lenkistä olisi tullut vähintään tunnin pidempi. Juoksureitti kulki ulkoilureittejä myöten metsässä. Osa reitistä oli tuttua viime talvesta, mutta osa oli täysin vierasta. Vasta toistakymmentä vuotta asunut samalla paikkakunnalla;). Osan tuosta selittää se, että asun toisella puolella kaupunkia. Juosten toiselle puolella aikaa menisi se 45-60 min. Takaisinkin pitäisi juosta. Ei siis ihme, jos tuon puolen ulkoilureitit ovat jääneet tutkimatta. 

Treenikaveri, joka tuntee tuon alueen reitit, esittele myös reittivaihtoja ja yksi vaihtoehdoista jäi erityisesti mieleen. Noin kolmen kilsan metsäpolku, jossa vuoronperään vaihtelevat ylä- ja alamäet. On kuulemma raskas lenkki ja näin syksyllä erittäin liukas. Tuonne haluaa mennä yksin! Yksin, koska en millään pysy treenikaverini perässä tuollaisessa maastossa. Jos maa ei saa lumipeitettä vielä hetkeen, niin haluan käydä tuon lenkin kävellen lävitse heti kun siihen on mahdollisuus. 

Lenkki oli todella hyvä, mutta jostain syystä juoksu ei kulkenut yhtä kevyesti kuin tiistaina. Jos olisi ollut yksin, olisin aivan varmasti laskenut nopeutta tai jopa kävellyt parissa kohdin. Onneksi oli kaveri mukana, niin eipä saanut velttous yliotetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)