16.5.2016

Finntriathlon-leiri Vierumäellä


Toukokuu lähti käyntiin Finntriathlon -leirillä Vierumäellä. Leirin aikataulu ja treenit olivat hyvin suunniteltu. Treeniä oli riittävästi ja aikaa jäi lepoon. Sää suosi. Ei tarvinnut muuta kuin olla ajoissa paikalla ja kun vielä pääsi valmiiseen ruokapöytään, niin mitä muuta sitä voisi toivoa onnistuneelta pitkältä viikonlopulta.

Kolme uintitreeniä, nouseva tehoisia yhdistelmätreenejä, pari loistavaa luentoa ja peesausta Antin perässä. Voi vitsi mikä nautinto oli saada tulla tasaisessa peesissä, lähes kiinni Antin pyörän takarenkaassa. Enpä ole tuollaisesta peesistä päässyt nauttimaan muutamaan vuoteen. Nautin sydämeni pohjasta ja samaan aikaan tunsin suurta haikeutta menneisiin vuosiin.

Ensimmäisessä pyörätreenissä Antti jakoi hyvää palautetta ja kovin tutulta ne Antin ohjeet kuullostivat. Tarkkaavaisena kuunnellessa ohjeita verkkokalvolle tuli kuva Chebici-liikkeen seinältä. Antin kuvahan se siellä on. Ei ihme, että ohjeet kuullostivat kuin Vesan suusta.


Sää todellakin suosi meitä. Verraa paljain jaloin nurmella ja illalla lihaskunto/-huoltoa ulkona.Leirin viimeisenä päivänä pyynnöstäni Mira videoi juoksuni tekniikka-analyysiä varten. Kiteytettynä: keskivartaloa tulee vahvistaa, lantio tippuu, juoksen turhan pystyssä.

Nyt on sen verran tullut palautetta tuosta keskivartalosta ja lantiosta, joka tekee mitä  haluaa, etten enää pysty laistamaan tukilihasharjoittelua. Niinhän se menee, että kun ei ole ongelmia, niin ei tule tehtyä tukilihastreeniä. Oman hyvinvoinnin ja ongelmien ennaltaehkäisyn vuoksi on aika ryhdistäytyä.


Triathlonleirin syvin olemus on tässä:


Tällä porukalla yli seurarajojen varmistettiin hyvät treenit ja tsempit, naurattiin vedet silmissä ja nautittiin aikuisten jäätelöä terassilla. Kiitos naiset, kiitos kaikille osallistujille ja valmentajille Miralle, Tiinalla, Antille ja Magnukselle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)