2.3.2014

Perjantai-illan huvitukset

Perjantai-illalle oltiin sovittu kuvaussessio kaverin kanssa. Treenikaverini on yhdeltä ammatiltaan valokuvaaja ja nyt halusi harjoitella valoitusta uimahallissa. Kyse ei siis ollut mun kuvaamisesta vaikka sainkin valokuvasteknillisesti upeita kuvia itsestäni. Hänelle oli tarkalleen mielessä millaista kuvaa hän on hakemassa. Altaan pääty, "väsynyt" uimari, taustalla ilmenee liikettä. No väsynyitä kuvia ei saatu. Mitä pyysi hymyilemään. Lisäksi pyysin häntä ottamaan muutaman kuvan uidessani perhosta.

Nuorempana en ollut minkään laulajan/bändin tms fanittaja, mutta oli mulla seinällä kuitenkin kaksi julistetta. Toinen oli John Travolta. Kyllä Grease -leffa on ainoa, jonka olen käynyt katsomassa elokuvateatterissa VIISI kertaa. No, ttuo siis meni kyllä fanituksen puolelle ;).

Toinen juliste, joka koristi huoneen seinää useamman vuoden, oli Mark Spitz perhostelemassa. Kuva ei ole sama, mutta mies ja laji ovat.


Uintilajeista perhonen on ollut itselleni aina se ns kuninkuuslaji. Nuorempana en sitä itse juuri koskaan uinut. Vasta jenkkivuoden aikainen uintivalmentaja sai mut uimaan ja treenaamaan muitakin lajeja kuin vaparia. Tuolloin mun päämatkaksi osoittautui 200 SKU. Ja syksyllä 2012 osallistuin mastersien pitkän radan uintikisoihin Turussa. Tuolla kauhoin mm 200m perhosta, huonolla tekniikalla. Ehkä vielä joskus uudestaan ;).

Perjantai-iltana mulle siis avautui mahdollisuus otattaa itsestäni valokuva, josta olen haaveillut pitkään. Siis todella pitkään. Tässä ne ovat:

Ja sitten niihin kuviin, joiden vuoksi hallille suunnattiin perjantai-iltana.

Väsyneitä kuvia musta olisi kyllä saanut erittäin helposti, sillä alla oli aamuinen uintitreeni sekä tuntia aikaisemmin olin käynyt pyörittelemässä wattbikilla. Illalla verran jälkeen muutama veto sai mut siis kyllä haukkomaan henkeä oikein kunnolla. Koko kroppa huusi hoosiannaa, mutta käsivedoissa kyllä vetopituutta löytyi.


Tämä kuva taittaa olla se, mitä valokuvaaja oli hakemassa vaikka en mä kyllä väsyneeltä näytäkkään:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)