9.4.2012

Maantiepyöräilykausi avattu!

Ensimmäinen pyörälenkki takana, trainerin voi siirtää pois jaloista. Vielä lauantaina polkaisin pari tuntia trainerillä, mutta jo sunnuntaina keli näytti hyvältä ja pidempi treeni sopi oikein hyvin aikatauluuni.

Kuten edellisinä vuosinakin, niin myös tänä vuonna, ensimmäinen pyörälenkki oli takkuista ja raskaan oloista. Loppua kohden tuntui jo melko mukavalta.

Aika vaihtelevissa olosuhteissa on tällä viikolla treenattu. Perjantaina juoksin räntäsateessa, joka hetkellisesti oli jäätävää tihkua. Ja tietenkin puolet matkasta vastatuuleen. Vaikka mieli teki kääntyä kotiin  pidin mielessä, ettei kesäkelit voi tätä huonompia olla. Jos tällä kelillä vetää tasavauhtisen vauhtikestävyystreenin, niin ei ne kesän vesisateet juoksua haittaa. Pakko myöntää, että raskaalta tuntui, mutta 7.5 km menin vk-alueella ja saman verran tuli verrajuoksua. Joku voisi tokaista;" hullun hommaa!".

Lauantai-iltana sää oli tyyni ja kaunis. Verrajuoksua olisi voinut tehdä pidempäänkin.

Eilinen päivä oli upea ulkoilusää ja tänäänkin olisi, mutta lämpöisin ajankohta menee ruokailessa. Vanhempi tytär tulee poikaystävän kera syömään. Illalla toki ehtii lenkille, mutta pyöräily jää tältä päivältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)