16.4.2012

Bodia, tsemppistä ja lepoa!

Ihanan hektinen viikoloppu takana! Omien treenien ohella ehdimme käymään Turussa katsomassa body fitness -kisoja, joissa kaverini astui ensimmäistä kertaa lavalle. Kaksi ja puoli vuotta sitten istuimme saman salin pukuhuoneessa keskustelemassa, että jotain pitäisi tehdä a) painon kanssa b) löytääkseen kadonneen motivaation liikkumiseen. Hän lähti kohti omaa unelmaansa ja minä aloitin triathlonkoulussa kuukautta myöhemmin.

Näiden kahden ja puolen vuoden aikana olen seurannut hänen treenaamistaan ja diettejään.Hän on erittäin avoimesti tuonut esille rakkautensa rautaan, treenien kovuuden, lajin vaatiman säntillisyyden ja tunnollisuuden sekä diettien tuskan. Ilman tuota avoimuutta oma ymmärtämykseni tätä lajia kohtaan olisi täydellisen vajaavaista.





Oli mahtava tunne nähdä hänet lavalla ja päästä kannustamaan häntä. Valitettavasti katsojia oli ennätysmäärä ja olin viho viimeinen joka pääsi sisälle saliin, mieheni jäädessä seuraamaan kisoja aulasta telkkarin välityksellä.

Lavalla nähtiin mielettömän upeaa kropan hallintaa:
 

Kisan jälkeen saimme "yksinoikeudella" kuvata kaveriamme yläaulassa.




 Kisan jälkeen oli palkintojen aika hyvän ruuan ja upean seuran merkeissä:

ITSENSÄ VOITTANUT













Ja vielä kerran Huikea banderolli ja bom-bom -huiskut!










Onko Turku enää entisellään tämän näyttävän ja äänekkään pinkkitiimin jälkeen ;)?

Takaisin omaan trimaailmaan. Lauantaiaamuna ennen Turkuun lähtöä olin käynyt spindessä, jonka jälkeen vielä jäin pyörittelemään kevyesti 40 minuutiksi. Puolen päivän jälkeen pääsimme lähtemään, "pienen" Karkkilan lenkin kautta. Ruokailu jäi melko vähäiseksi lauantaina ja yöuni niukaksi. Kotona olimme kahden aikaan yöllä. Sunnuntaiaamuna kello soi seitsemän aikaan ja auton nokka kohti Pajulahtea. Kello kymmenen aikaa olimme Lahdessa Pikku-Veskun parkkipaikalla suuntana takaisin Pajulahteen - juosten. Koko matkan sykkeet olivat vk-alueella vaikka vauhdin mukaan sykkeiden olisi pitänyt olla selkeästi PK-alueella. Pajulahteen pääsin omin jaloin. Saunassa ei tarvittu montaa sanaa vaihtaa valmentajan kanssa. Päätös oli selkeä eikä minulta vastaväitteitä tullut: Nyt levätään! Aamulla sain vielä tekstiviestin, ettei uutta ohjelmaa tule vaan pari päivää seurataan tilannetta. Kuume on poissa, mutta tämä viikko varmaankin kävellään ja juostaan alivauhtisia lyhyitä lenkkejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)