11.4.2012

Jos itse et voi kertoa nimeäsi tai lääkeaineallergiaasi, kuka kertoo sen puolestasi ensiavun antajalle?

Pyöräillessä ja miksei muutenkin yksin liikkuessa on mielessä käynyt, että loukkaantuessani niin pahasti, etten itse pysty soittamaan tai kertomaan nimeäni, niin miten ensiavun antajat saavat yhteyden lähimmäisiini tai tietävät kuka olen? Mukana on usein ainoastaan puhelin, mutta siitä ei ole hyötyä muille kuin itselleni, sillä se on salattu.

Hyvällä onnella olen tuolla maanteillä viilettänyt ja vauhdin hurmasta nauttinut. Useamman kerran alamäen jälkeen pohtinut, olisiko mäen voinut tulla rauhallisemmin alas. Kun paljoa ei tarvita siihen, että menettää pyörän hallinnan vauhdin kasvaessa yli 50 km/h. Ja turvana ainoastaan kypärä.

Kun pari päivää sitten bongasin Ninnin blogista RoadID:n, ei tarvinnut miettiä muutamaa minuuttia pidempää tilaanko itselleni rannekkeen vai en. Tilauksessa on punainen MyRoadID pienellä hauskalla lisätekstillä " Never let age define you". Tavoite on ottaa tämä aktiiviseen käyttöön lenkkeillessä ja avovesiuinnissa. Suosittelen tutustumaan tuotteeseen. Postikulut eivät varmaankaan nouse esteeksi - vajaa 3 euroa.

Toivotan kaikille turvallisia kilometrejä niin maanteillä, lenkkipoluilla kuin avovesissä!








1 kommentti:

  1. Vinkki: jos haluat saada 1 dollarin säästön, tilauksen yhteydessä käytä alla olevaa "kuponkia"

    ThanksPäivi13857225

    This coupon is good for $1 off any Road ID order. It can be used up to 20 times in the next 30 days.

    VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)