10.2.2011

Pakkasessa tahmee juoksua ja Pirkkolassa kaakeleiden laskemista


Keskiviikon puolentoista tunnin pk-juoksu oli tahmeaa ensi askeleesta aivan viimeiseen asti. Mahdollisesti tiistain spinde-juoksu-uinti – yhdistelmätreeni painoi pohjalla. Kenties liian myöhäinen päivällinen, pakkanen, vastatuuli, pitkä työpäivä toivat matkan tekoon oman lisänsä. Mielestäni juoksun olisi pitänyt mennä kevyemmin. Tyytyväinen voin olla itseeni siinä, että tein ohjelman mukaisen treenin vaikka ensimmäisen puolen tunnin aikana mietin, että tuntikin on riittävä. Keskisyke meni tavoitteeseen, 140, aerobisen kynnyksen ollessa 158. 

Torstaina uintitreeni alkoi lupaavasti. Uusi kaveri ilmestyi joukkoomme ja kysyi ollaanko me niitä triathlonisteja. Tässä porukassa vain parin kroppa kielii kovasta treenistä. Muuten tämä porukka on suhteellisen normaalin kokoisia. Lisäksi yksi on raskaana. Hänelle on todellakin jo sellainen vatsa, ettei asia jää epäselväksi. Siis eiks meistä muka nähnyt keitä me olemme ;)! 

Treeni oli erinomainen huolimatta valmentajan lomaillessa jossain muualla kuin altaan reunalla.. Vertailuksi otan tiistain uintitreenin, jonka tein yksin. Tiistaina uinnissa ka syke oli 142 (max 168), kun torstain treenissä ka syke nousi 153 (max 181). Suurimman osan treenistä olin kärjessä, sillä vasta loppu vaiheessa, kun aloitimme sarjaa 6x 100 Vu III – tasolla palautus 20 sek. Totesi uusi kaveri, että voisi tulla kärkeen. Kuulemma tuntuu, että tänään kulkee uinti. Siitä vaan. Kiva saada eteen kirittäjä. Kirittäjän sain ensimmäiselle piikille, jonka jälkeen hän karkasi. Viiden satasen jälkeen olin jäänyt noin 20 sekuntia. Minun tullessa päätyyn, hän ponnisti viimeiselle sataselle. 

Treenin jälkeen hän kohteliaasti totesi käsien olevan aika hapoilla. Hyvä niin, kun tuolla tavoin ”lintsasi” suurimman osan treeneistä ja lopussa karkasi täysin. Kuulemma 10 vuoteen ei ole uinut. Tässä pistän paremmaksi. Ennen viime vuoden syksyä - jolloin osallistuin ensimmäistä kertaa säännöllisesti uintivalmennukseen - edelliset todellisen uintitreenit ovat vuodelta -84. Siis jokunen vuosikymmenen on vierähtänyt tässä välissä. Ensi kerralla ei sama kaveri löysäile beesissäni, jos tulee uimaan samalle radalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)