20.11.2018

Testausta uuden treenikauden alkaessa

Edellisen blogikirjoituksen jälkeen työrintamalla menin hetken "110 lasissa": kaksi  projektia alkoi yhtä aikaan, useampi asiakas workshop, koulutuksen suunnittelu & pitäminen Tallinnassa sekä SAP:n Quality Award -palkintojenjako.

Workshopista kotiin
Kohti Tallinnaa
Lokakuun 10.päivä saatiin tietää, että projektimme oli selviytynyt kolmen parhaan joukkoon SAP Quality Awards -kilpailun Fast Track - sarjassa. Lokakuun lopulla jaettiin podium-sijat. Projektimme sijoittui kolmanneksi. Onnittelut vielä kerran koko projektitiimille!



Kynnystesti

Viime viikolla kävin tekemässä kynnystestit Ylöjärvellä. Vaikka onhan tuo hiukan pitkän matkan päässä, niin mielelläni ajan hiukan pidemmälle saadakseni tehtyä pyörätestin omalla pyörälläni ja saamalla kynnysarvojen lisäksi muutakin palautetta. Henkilökohtaisesti arvostan saamaani palautetta itse testin aikana esim pyörittelytekniikasta ja juoksuaskeleesta / -asennosta. Bonuksena vielä pyytämättä muutamia tilannekuvia ja juoksun videointi.



Kun olin jo huhtikuussa käynyt Aqua Plussan testiasemalla tekemässä samat testit, niin ei tarvinnut itse myöskään muistaa kevään kynnysarvoja. Kaikki oli tallessa ja testin aikana jo verrattiin tuloksia kevään lukemiin. Syksyllä tehtävät testit antavat tarkan kuvan mistä pisteestä lähdetään hinaamaan kuntoa ylöspäin. Kevään testitulokset antavat tietoa, miten talven treenit ovat purreet ja millä vauhdeilla / tehoilla kesän kisoissa mennään. Sen vuoksi pyrin käymään näissä testeissä pari kertaa vuodessa.

Uusi kausi

Palovamman parantumisen jälkeen treenit ovat olleet maltillisia lukuun ottamatta muutamaa kovempaa uinti- ja salitreeniä. Palovamman paratuminen vei oman aikansa ja työkuorma oli melkoinen. Olin lähes ehtinyt tuudittua siihen mielikuvaan, että vastaavilla treeneillä mennään vielä tovi. Nopeasti harhainen mielikuva pyyhkiytyi pois saadessani eteeni viikon 47 treenit. Ensimmäinen ajatus: "Hei halloo!!!" Heti perään: "Mahtavaa! Nyt taisi alkaa treenaaminen  kohti ensi kesän tavoitteita. Yes!"


Mielenkiinnolla siis odotan mitä uusi treenikausi tuo tullessaan. Tiedän jo nyt, että talven aikana tulen monesti miettimään Why I Tri. Tulen myös olemaan monet kerrat kiitollinen kropalleni siitä, mihin se kykenee. Kiitollinen kehittävistä treeneistä, jotka haastavat sekä kroppaa että mieltä.

Sillä kyllä se paras fiilis tulee niistä treeneistä, joissa on joutunut oikeasti keskustelemaan itsensä kanssa, hakemaan jostain syvältä motivaatiota jatkaakseen lihasten vaatiessa lopettamaan. Tietäen, että tänään annoin kaikkeni just tähän treeniin ja tekninen dri-fit -paita on läpi märkä. Halu kehittyä on uskomaton motivaation lähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)