10.11.2012

Kausi 2012 saatu virallisesti päätökseen

Nyt on virallisesti saatu edellinen trikausi päätökseen mukavissa tunnelmissa. Kauden päättäjäisten yhteydessä pidettiin myös sääntömääräinen syyskokous. Hiukan yli 20 jäsentä oli paikalla valitsemassa hallitukseen uusia jäseniä erovuorossa olevien tilalle, katsottiin erittäin koskettava triathlon pätkä The real Ironman. Varoituksen sana, pätkä saattaa nostaa kyyneet silmiin. Kuunneltiin uuden yhteistyökumppanin esittelyä, syötiin hyvin, palkittiin menneen kauden menestyneet triathleetit suuren maailman tyyliin palkintogaalassa kiertopalkinnoilla ja kunniamaininnoilla. Oli musiikkia, kuvia ja onnitteluhalauksia. Virallinen osuus päätettiin "mitalikahveihin" mutakakun ja jäätelön kera.

Ja mä sain noottia seuran kisa-asun puuttumisesta, sillä kisoissa kuvaaja ei ole luonnollisestikaan tunnistanut mua. Olivat kuitenkin kuvagalleriaan löytäneet muutaman kuvan musta facebookin kautta ;).  Pitänee kai hankkia se ensi kesäksi. Seuran asut ovat oikeasti hyvän näköisiä, mutta mä olen halunnut olla "näkymätön" kisoissa ja lenkkipoluilla.

Illan aikana katsottiin myös toinen triathlon pätkä vuodelta 1997. Olen joskus päästänyt suustani, että vaikka kontaten maaliin, mutta en taida sittenkään haluta kokea maaliin tulemista nelinkontin.

Kausi 2012 on ollut aivan mieletön. Vuoden aikana olen tutustunut mahtaviin uusiin tuttavuuksiin niin triathlon- kuin uintiporukoissa. Kokenut asioita, joista en edes haaveillut. Kiitos teille kaikilla ihanille ihmiselle, joihin olen saanut tutustua kasvotusten tai blogienne kautta.

Kausi 2012 kymmenen minuutin koosteena: X-tri Lahti

Ja vielä kerran (valittettavasti kuvien sijoittelu ei onnistu juuri nyt):

5 kommenttia:

 1. Vielä kerran onnea tuhannesti Päivi! Ihan mieletön vuosi siulla takana, saat olla todella ylpeä itsestäsi ja saavutuksistasi, hienoa!

  On ollut suuri ilo ja kunnia tutustua myös sinuun <3

  Ai kamala noita videoita, molempia! Snif...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne!

   Tuo ensimmäinen video saa mut kyynelehtimään joka ikinen kerta.

   Poista
 2. Kausi oli kyllä upea, onnittelut vielä kerran! :) Ne X-TRI Lahden asut on kyllä mukavan näköisiä, joten pakkohan sun on sellainen nyt hommata!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Todennäköisesti ensi kesänä mut nähdään seuran kisa-asussa.

   Poista
 3. Onneksi olkoon, näyttää olleen loistava kausi ja itse lienet erinomaisen tyytyväinen. On aistittavissa kirjoituksista. Upeata luettavaa.

  VastaaPoista

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)